Передноворічний спаринг з юними ураганівцями + ФОТО

Вже третій рік поспіль у передсвяткові дні «Ураган» відвідує вихованців ДЮСШ

Діти із нетерпінням чекають закінчення грудня, бо знають, що для них готується приємна і довгоочікувана зустріч із улюбленою командою. Із року в рік дітлахи заряджають щирими позитивними емоціями, тому «ураганівці» не зраджує своїм традиціям та із задоволення їде в гості до малечі.

Щоразу захід має певний формат, чи-то відкритого тренування, чи-то майстер-класу. Цієї п'ятниці, 28 грудня, вихованці ДЮСШ «Ураган» мали нагоду помірятися силами з професійними спортсменами у товариському матчі. Для юних спортсменів ця гра стала надсерйозною місією, адже вони не тільки боролися зі своїми кумирами, але й повинні були гідно відстоювати честь спортивної школи та своїх тренерів.

Серйозність у погляді, зосередженість, точні передачі та незабутні голи - саме так демонстрували свою підготовку юні «ураганівці». Для кожної дитини цей день був найочікуванішим, тому кожен прагнув хоча б на мить зійтися у двобої із кумиром. Усі - понад 40 дітей 2004-05, 2006-07 р.н. - спробували свої сили на майданчику, змагаючись проти дорослих колег.

Звичайно, у таких матчах немає переможених та переможців, адже для всіх «Ураган» - це більше, ніж гра. Як вже ведеться в «Урагані», після цікавого матчу кожен вихованець ДЮСШ отримав подарунок від дорослого колеги. І на завершення яскравою крапкою товариської зустрічі стало традиційне загальне фото на згадку.





















Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК «Ураган» . Фото Олекси БУТЧАКА

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 27 мая 2024, 12:19 14

У украинского вратаря температура

Комментарии