Рустам ХУДЖАМОВ: «Днепр и Динамо слабее Металлиста»

Голкипер «Ильичевца» дал оценку игре лидерам чемпионата

- Іван Балан на післяматчевій прес-конференції заявив, що «Іллічівець» об'єктивно поступається своєму суперникові. Згодні з «вердиктом» тренера?
- Тут складно не погодитися. «Металіст» і справді сильніший. Упродовж гри було помітно, що гості мали резерви, ще й могли додати. Ми ж намагалися нав'язати їм свою гру, позмагатися в контролі м'яча, територіальному домінуванні, але… Перемогли харків'яни закономірно, ось і весь коментар.

- Рустаме, а хіба «Дніпро» та «Динамо», котрі вищі за «Металіст» у турнірній таблиці, слабкіші? Принаймні, в них очки відібрали…
- Переконаний, що слабкіші. Це, звісно, моя суб'єктивна думка, що сформувалася на підставі лише кількох матчів, але склалося ось таке враження. Можливо, тут справа в тім, що кияни та дніпропетровці просто підходили до матчів із нами не в оптимальній формі.
- Певне, цей період тривалістю майже півтора місяця, впродовж якого «Іллічівцю» довелося зіграти з усіма представниками топ-четвірки, сильно виснажив? Можливо, не стільки фізично, скільки психологічно…
- Та не сказав би, що після поєдинків із лідерами доводиться якось особливо довго відходити, чи вони виснажують більше, ніж будь-які інші офіційні матчі. Тим паче, наш графік сприяє тривалому відновленню та планомірній підготовці до матчів - граємо ж, зазвичай, усього раз на тиждень, на вихідних. Тому все - нормально, за наш стан можете не піклуватися (посміхається).
- Ну, на минулому тижні у вас був іще візит до табору національної збірної. Яких емоцій він додав?
- Однозначно - позитивних. Виклик до головної команди країни - це констатація мого рівня гри, тому, звісно, зрадів іще тоді, коли вперше дізнався про запрошення. Сама поїздка до Болгарії додала приємних емоцій, навіть попри те, що на поле так і не вийшов. Загалом, зустрівся з друзями, яких давно не бачив, занурився в атмосферу національної збірної. Отож, лише - позитив.
Гліб КОРНІЄНКО, газета «Український футбол».
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 19 мая 2024, 19:17 2

Перис поддержала мужа после фиаско

Комментарии