Роман ТОЛОЧКО: «Шевченко рано доверять руководить сборной»

Бывший игрок «Карпат» проанализировал игру сборной Украины в матче с Болгарией

Україна виглядала доволі непогано. Зуміла взяти гру під свій контроль, більше володіла м'ячем і гол забила гарний зі стандартного положення. Преса гуділа перед цим матчем, що збірна Болгарії є потужною командою. Однак, відверто кажучи нічого особливого у діях болгар не помітив. Теперішній збірній Болгарії ще дуже далеко до рівня тієї команди, яка виступала на чемпіонаті світу 1994 року у США. Та ще й треба врахувати те, що збірна України грала без декількох ключових гравців у цій товариській грі. Якщо б такі гравці, як, скажімо, Коноплянка та Ярмоленко мали змогу грати у вчорашній грі, то підсумковий рахунок був би не 1:0 на нашу користь, а значно більший.

В загальному мені сподобався півзахист України. Добротно відіграв Ротань, який зараз перебуває у дуже хорошій формі. Після повернення з київського «Динамо» в дніпропетровське «Дніпро» цей півзахисник нарешті віднайшов свою гру, яку демонструє, як в клубі так і в національній збірній.
Гармаш зіграв на своєму рівні, старався. Активним був Федецький, який не грав захисника, а все-таки виконував більше атакувальних дій, граючи на атаку. Тимощук відіграв на своєму рівні. Щоправда, було помітно, що у нього немає ігрової практики у своєму клубі «Баварії». Добре ввійшов у другому таймі в гру Назаренко. Більше б хотілося гостроти у нападі. Щоправда, зараз маємо у цій ланці тих гравців, яких маємо…
Дивуюся Федерації футболу України, що такий довгий період часу ніяк не можемо визначитися з тим, хто буде головним тренером національної збірної України. Ця невизначеність накладає свій відбиток і на гру головної команди нашої країни і на її гравців і на вболівальників. Так не повинно бути. Як на мене Шевченку, попри те, що був хорошим гравцем, зараз ще рано доручати керувати збірною. Треба більш досвідченого тренера. Адже часу для експериментів не так вже й багато. Шанси на вихід з групи хоча й невеликі та все ж є і ними треба скористатися. А для цього потрібно згуртуватися та швидко знайти головного тренера, який би почав працювати.

Галичина спортивна
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 30 апреля 2024, 21:40 11

На Артема претендуют «Наполи» и «Челси»

Комментарии