Болельщики протестуют против результатов Кривбасса

После поражения во Львове от «Карпат» (0:6) фанаты «Кривбасса» высказали свою позицию

Після ганебної поразки футбольного клубу «Кривбас» у Львові, призупинив свою роботу авторитетний сайт серед місцевих вболівальників, kryvbas.at.ua.

Олексій Кучеренко, головний редактор сайту, пояснює це тим, що такі результати клубу навіть рука не підіймається опубліковувати: «Якби вони програвали, але по очах було видно бажання, якби на полі була присутня боротьба, то якось ще можна було би поразку списати на брак майстерності чи просто її прийняти, бо це ж футбол і без поразок тут ніяк. Але, тут, як бачимо, зовсім інша складається ситуація, футболісти просто не грають, виходять на поле і стоять, зовсім не радують своїх вболівальників. Ми прийняли рішення оголосити бойкот, бо терпіння не вічне, не маємо вже ніяких сил дивитися на це. Чекаєш матчу тиждень, а вони виходять і не виправдовують очікування. За останні роки було в «Кривбасі» багато подібних ситуацій і ми завжди залишалися із клубом, але коли ти спостерігаєш байдужість, то хочеться відповісти тим самим».

Таким чином, на сайті вболівальників зараз не публікуються новини і взагалі доступ до ресурсу зачинений. При спробі потрапити на сайт ви побачите повідомлення: «Работа сайта временно остановлена. Мы устали это терпеть! Когда команда начнет показывать нормальные результаты и достойный футбол, мы продолжим работу».

Sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 02 мая 2024, 00:27 4

В поединке за титул 15 мая сойдутся «Ворскла» и «Шахтер»

Комментарии