Александр НАДЬ: «Команда подсела физически в конце»

Голкипер «Говерлы» продолжает восстанавливаться после травмы

Учора основний воротар та капітан команди Олександр Надь спостерігав за грою «Говерли» з «Шахтарем» із трибун стадіону. Олександр поділився враженнями від кубкового двобою та свою реабілітацію після оперативного втручання на коліні.
- Олександре, як іде процес відновлення після операції, коли нарешті побачимо тебе на полі?
- Вже давно ще з першої ліги мені дошкуляла травма коліна, а тепер довелося вже оперувати коліно. Дуже сподіваюся, що зумію повернутися у стрій ще до зимової перерви.
- Вчорашня гра «Говерли» та зокрема молодого Антона Яшкова тобі сподобалася?
- Команда дуже здорово відіграла, але в кінці трохи фізично підсіли. А Антон, просто молодець, адже це перший його матч такого серйозного рівня. Він відстояв дуже впевнено, кілька разів виручав команду, взяв пенальті.
- В цьому колі залишилося зіграти два матчі - на виїзді з «Волинню» та вдома»Ворсклою». Важко буде з такими суперниками видобути бажаний результат?
- Так, згоден, що це будуть важкі поєдинки. Але стовідсотково можу зазначити, що в обох матчах ми гратимемо лише на перемогу.
- Саме на початковій стадії чемпіонату ми втратили чимало очок, звісно, що цьому є багато причин…
- Більшість матчів, які ми проводили в перші 5 турів в суперники нам дісталися елітні команди, з якими нам важко конкурувати. Та й кадрові ротації далися взнаки, адже практично нові футболісти вже по ходу вливалися у наш колектив. Тож нам потрібен був час.
- Нині хлопці вже адаптувалися, чи все ж окремим з них важко призвичаїтися до українського футболу?
- У нас зараз боєздатний колектив. Кожен футболіст «Говерли» нині здатен вийти в будь-яку хвилину на поле й показати хорошу гру.
Гравці набрали оптимальну форму, зігралися, розуміють один одного з півслова.
- Як тобі вчорашня підтримка команди вболівальниками?
- Це було вражаюче. Хочеться, щоб такий аншлаг був на кожній грі, певен, тоді б ми за такої допомоги «12-го гравця»були б не в такому важкому турнірному становищі.

ФК Говерла
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 27 сентября 2024, 19:06 3

Полузащитник «Реала» верил, что испанская команда победит