Media Cup 2012. Приглашаются команды!

В декабре стартует очередной розыгрыш чемпионата среди представителей СМИ

Запрошуємо вас взяти участь в офіційному, найбільш масштабному футзальному турнірі серед команд українських ЗМІ «Media Cup», який відбувається вже четвертий рік поспіль. Організатори - журнал «Фокус» і портал Sport.ua за підтримки Федерації футзалу Києва.

В турнірі можуть взяти участь не лише журналісти, а усі працівники ЗМІ. При наявності редакційних посвідчень, допускаються і колишні представники ЗМІ. Дозволяється об'єднувати в одній команді працівників двох ЗМІ. В заявці може бути не більше 18 гравців (на майданчику - 4 гравці+воротар).

Учасниками «Media Cup-2012» стануть 16 команд, які будуть розбиті на чотири групи. Матчі групового раунду відбудуться 8 та 15 грудня. Поєдинки фінального і втішного раундів - 22 грудня.

У фінальний раунд вийдуть по дві кращі команди з кожної групи. У втішний - команди, які зайняли треті і четверті місця. Таким чином, кожна команда проведе як мінімум чотири матчі (максимум - шість). Кожен поєдинок триватиме 15 хвилин (без перерви).

Усі матчі відбудуться у спорткомплексі НУХТ (пр. Науки, 29а). По закінченню турніру - офіційна церемонія нагородження призерів кубками, медалями та іншими подарунками.

Для подачі заявки необхідно вислати на нижчеподану електронну адресу відскановані копії редакційних посвідчень гравців вашої команди та заповнений заявочний лист (лише колонки, виділені напівжирним шрифтом). І оплатити вступний внесок - 1500 грн з команди.

Про те, як проходили попередні три турніри Media Cup, читайте за цим посиланням.

По організаційним питанням звертайтесь:

Сергій Болотніков
(066) 794-04-28
s.bolotnikov@focus.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 28 апреля 2024, 09:06 2

Похоже, «красные» нашли преемника для Юргена Клоппа…

Комментарии