Сергей ГУПАЛЕНКО: «Сьогодні нам трішки більше пощастило»

«Спортлидер+» – «Ураган» – 2:3. Послематчевая пресс-конференция

Головний тренер «Спортлідер+» Іван Стасюк:

- Я вже сказав хлопцям після гри, що ми циркачі, і я разом з ними циркач. Граємо добре, а нам очки набирати потрібно. Ми не будемо їх здобувати, поки наші хлопці не перестануть помилятися. Подивіться на другий, третій гол: вся команда лежить, гравець «Урагану» забиває у пусті ворота. Створюємо моменти, але не забиваємо. Хочемо воротаря перекинути в міні-футболі. Чітко було сказано: або вони поміняють відношення, або ж будемо з кимось прощатися. Можливо, зі мною, але так більше не може бути. «Ураган» - хороша команда, яка чекала на наші помилки, але ми були не зобов'язані їм програвати, ми повинні були їм подарувати жодного очка.

- Зараз у Екстра-лізі наступить пауза. Який розклад підготовки команди до наступних матчів?
- Звичайно, вже все є розписано. Після Кубку «СВОБОДИ» дамо хлопцям трішки відпочити, потім у нас запланований серйозний збір, де ми протестуємо наших гравців, будемо підтягувати фізичну підготовку і будемо змінювати ігровий малюнок. Мене це не влаштовує, адже зіграли 5 ігор, але не набрали жодного очка.

- Чи вся команда буде приймати участь в Кубку «СВОБОДИ»?
- Звичайно, вся, тому що по багатьом людям я сказав, що якщо вони не доведуть свою спроможність, вони спочатку будуть переведені у другу команду клубу, яка буде виступати у Першій лізі, а до певного періоду, тобто до закінчення заявочного вікна, можливо, ще і попрощаємося з кимось, якщо вони не передивляться свій підхід до роботи. Це стосується і мене також.

Головний тренер «Урагану» Сергій Гупаленко:

- Я хочу привітати команду «Спортлідер+» з хорошою грою. Люди зібрались, які грають, я в принципі їх усіх знаю, і сподобались ваші хлопці. Добре грали, створювали моменти. Покриття на майданчику важке, швидко підсідають ноги. Ще перший тайм був рух, у другій половині було важкувато. Хочу подякувати своїм підопічним за те, що вони не опустили руки, коли пропустили другий гол, а «на жилах» вирвали перемогу. Була рівна гра, просто сьогодні нам трішки більше пощастило.

Віктор ПАЛАМАРЧУК

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 11 мая 2024, 19:46 10

Для Михаила этот гол стал 5-м в чемпионате Англии

Комментарии