Спортлідер+ – Єнакієвець. Анонс

Перші у сезоні. Перші на Хмельниччині

Вперше у своїй історії Хмельницький побачить футзал вищого ґатунку. Екстра-лігу хмельничанам подарує «Спортлідер+», який, хоч і не за спортивним принципом, але отримав право виступати у найвищому футзальному дивізіоні України.

«Спортлідер+» стане не лише першою командою, що представлятиме Хмельниччину на такому рівні, але й відкриє новий сезон у найвищому дивізіоні України з футзалу. Суперник у хмельничан буде не з простих - «Єнакієвець» з Єнакієвого. Що очікувати від подолян, мабуть, не знає навіть і тренер команди, адже хмельничани на 90% оновили склад своєї команди. З попереднього сезону залишилися лише Дмитро Михайленко, Віталій Атаманюк та Дмитро Мартинюк. Також до першої команди з дубля зумів пробитися голкіпер Богдан Тимощук, але боротися за місце в основі йому ще зарано.

Поповнився «Спортлідер+» гравцями, які уже понюхали пороху вищого футзального дивізіону: воротарі Євген Кіндяков (чернівецький «Меркурій») та Віталій Воронков (київська бізнес-ліга), польові гравці - Володимир Сондак («Кардинал-Рівне»), Ярослав Заворотний (луганська «ЛТК»), Юрій Карбовський («ЛТК»), Максим Івонко («ЛТК»), Дмитро Калуков (донецький «Шахтар»), Андрій Засенко («ТВД»), Максим Коробко («Зоря-Якутськ», Росія). Гратиме у Хмельницькму і Віктор Цой. Як відомо, цей футзаліст повернувся в Україну із Франції, де захищав кольори однієї із місцевих команд вищої ліги.

Попри таке солідне поповнення, важко спрогнозувати на що саме спроможний «Спортлідер+», хоча керівництво клубу поставило завдання потрапляння до четвірки найкращих. Навряд по стартовому матчу можна буде судити про справжню силу хмельничан, але не має сумнівів, що на вболівальників очікує захопливий матч, адже як місцевим футзалістам, так і «легіонерам» є що доводити на майданчику. У будь-якому разі поки «Спортлідер+» залишається бути темною конячкою як для суперників, такі і для хмельничан, що може зіграти йому на руку у поєдинку проти команди «Єнакієвець».

Віктор ПАЛАМАРЧУК, для Sport.ua

14 сентября, пятница
«Спортлидер+» (Хмельницкий) - «Енакиевец» (Енакиево)
Хмельницкий. Спорткомплекс ХНУ. 17.00
Арбитры: Юрий Щепанский (Львов), Роман Проць (Дрогобыч)
Прогноз Sport.ua - 3:4

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Другие виды | 10 мая 2024, 23:59 2

Соперником Украины в 1/8 финала будет команда Германии

Комментарии