ЧИЖЕВСКИЙ: «У Украины есть резервы на матч с Францией»

Олег Блохин не будет менять победный состав, уверен украинский специалист

Рекордсмен вищої ліги України за кількістю проведених ігор (400), колишній захисник «Карпат», а нині тренер «зелено-білої» молодіжки Олександр Чижевський проаналізував матч Україна - Швеція (2:1) і поділився думками з приводу сьогоднішнього матчу Україна - Франція.

- Кожен футболіст на полі віддавався настільки, що, як казали раніше: «Позаду тільки Москва». Мене здивувала самовіддача Вороніна, Шевченка, якому вже стільки років, але він віддавався «від» і «до». Ці гравці показали, що насправді є великими футболістами. Та найбільше впало у вічі те, що жоден із гравців збірної України не випадав. Добре зіграла зв'язка Михалик - Хачеріді, яка зуміла стримати Ібрагімовіча, за винятком одного моменту, коли швед пробивав головою.

Та й взагалі, стовідсоткових моментів у Швеції не було. Гострота, коли ми вигравали 2:1, з боку шведів біля наших воріт була, але не більше. Гусєв, як завжди, зіграв на високому рівні, вкотре довівши, що на сьогодні є найкращим крайнім захисником в Україні. А от Сєлін спочатку трішки нервувався. Однак за 30 хвилин у нього неспокій минув і принаймні з його флангу особливих «пожеж» не виникало.

Вважаю, що на наступний матч із французами Блохін нічого не буде змінювати у складі, бо переможний склад не змінюють. Та й коли б хтось випадав із гравців, то його замінили б під час гри. А Блохін почав робити заміни за 15 хвилин до завершення поєдинку.

На гру проти Франції та Англії у нашої команди ще є резерви, відчувається, що команда може ще додати. Тим більше, що ми граємо вдома, а коли трибуни ревуть, гудуть, це допомагає морально. Від такої підтримки з'являється друге дихання і ноги самі починають нести тебе на полі. Фактор домашнього поля за підтримки вболівальників додасть Україні ще більше впевненості.

Ратуша, Sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 08 мая 2024, 03:10 0

12 мая в австралийском Перте пройдет поединок за титулы IBF и IBO