Говерла-Закарпатье в 2012 году будет играть на Арене Львов

Соответствующий договор уже заключен

Між керівництвом стадіону та представниками ужгородського футбольного клубу «Говерла» досягнуті домовленості про подальшу співпрацю.

Договір заключений до кінця 2012 року - це той час, який потрібен стадіону і команді для налагодження повноцінної співпраці. Після цього домовленості будуть переглянуті.

Вже у липні-серпні команда «Говерла-Закарпаття» зіграє на «Арені Львів» з грандами українського футболу: «Шахтарем» та «Металістом».

Ми вітаємо команду «Говерла-Закарпаття» із заслуженим виходом у Прем'єр-лігу, - розповів директор з експлуатації стадіону Олексій Жуковін. - Це прекрасно, що у Львові додасться якісного футболу. «Арена Львів» готова надати найкращі умови для проведення ігор команди в елітному дивізіоні.

У свою чергу віце-президент футбольного клубу «Говерла» Олександр Шуфрич зазначив: "Ми щиро вдячні місту Львову і особливо керівництву футбольного стадіону «Арена Львів» за надану нам можливість проводити домашні матчі Прем'єр-ліги в той час, коли на нашому рідному стадіоні «Авангард» будуть проводитись ремонтно-будівельні роботи. Хотів би заспокоїти наших уболівальників: для них будуть створені всі умови для найбільш зручнішого відвідування матчів у Львові".

Щодо можливого продовження контракту з ФК «Карпати» у наступному сезоні - питання залишається відкритим.

«Газон стадіону і всі технічні системи легко витримають навантаження у три-чотири матчі на місяць. Тому у ситуації, якщо «Арена Львів» буде домашнім стадіоном одразу для двох команд, не буде жодних труднощів», - зазначив Олексій Жуковін. - Справа лише у реальному бажанні грати саме на цьому стадіоні. Але від «Карпат» ми цього бажання поки що не побачили.

Нагадаємо, новий футбольний сезон в Україні розпочинається 10 липня - матчем за Суперкубок України. Перша гра на «Арені Львів» відбудеться 21 липня (базовий день). Чемпіон Першої ліги «Говерла-Закарпаття» зіграє з Чемпіоном Прем'єр-ліги - донецьким «Шахтарем».

stadion.lviv.ua

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 21:35 5

Королевский клуб набрал 87 очков после 34 туров, осталось провести 4 поединка

Комментарии