Сборная Украины провела первую тренировку

Вечером Олег Блохин проведет тактическое занятие

17 травня у збірної України − перший робочий день на зборах у Туреччині.

Після дня акліматизації, команда Олега Блохіна прокинулася о восьмій ранку для того, аби пройти медобстеження, а вже за півгодини всі 25 гравців були на полі, що на території готелю. Після вступного слова наставника, збірниками 40 хвилин опікувався тренер з фізичної підготовки Віталій Кулиба, котрий спочатку розділив команду на дві групи для гладкого бігу, а потім об'єднав усіх у центральному колі для фізичних вправ на розтягнення м'язів.

Після тренування на гравців чекав сніданок і вільний час. Чимало хлопців вирішили провести його на пляжі: на відміну від попереднього похмурого дня, у Белеку визирнуло сонце. Чудова нагода зіграти у пляжний волейбол! Руслан Ротань, Віталій Мандзюк, Тарас Степаненко та Євген Хачеріді доповнили свою команду одним з відпочивальників і активно провели час на узбережжі. Після трьох переможних партій четвірка «синьо-жовтих» не відмовила собі у задоволенні освіжитися у Середземному морі, яке у цю пору не таке вже й тепле. Однак, після гарячого сонця це було саме те, що треба.

Зрештою, не всі гравці віддають перевагу спорту на пляжі. Скажімо, Артем Мілевський, Олександр Алієв, Сергій Назаренко та Олег Гусєв полюбляють сквош. У залі цієї гри між гравцями національної команди точаться запеклі баталії. Ще одна нагода активно провести час − заняття в тренажерному залі. Зокрема, вчора у вихідний день туди завітали Марко Девич та Олександр Горяїнов. А ще у готельному комплексі чудова «спа-зона». Однак сьогодні до сауни ніхто із футболістів не заходив. І справа не у сонячній погоді, хоча й це має значення. Просто у четвер увечері у збірної ще одне тренування, значно відповідальніше, ніж ранкове. Олег Блохін проведе на турецький землі перше тактичне заняття.

Sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 07 мая 2024, 14:16 27

Украинский вингер может перейти в «Наполи»

Комментарии