Ильичевец заключил контракты с ведущими игроками

Но о приходе в команду Николая Павлова говорить пока рано

Схоже маріупольський «Іллічівець» стоїть на порозі великих змін. Найближчим часом може поповнитися відомим українським фахівцем Миколою Павловим, наставником полтавської «Ворскли» і головним тренером «Іллічівця» періоду з 1997 по 2004-й рік.

Як повідомив віце-президент «Іллічівця» Павло Розумний: «На даний момент прихід Миколи Петровича на тренерський місток «Іллічівця» - справа не вирішена. Президент Володимир Семенович Бойко, на даний момент у відпустці, буде в майбутній понеділок - тоді все і вирішиться».

Закономірно, що з новим тренерським штабом команда зміниться: не тільки тактика гри, а й персонально. Однак відомо, що провідні гравці команди отримали статуси вільних агентів і тут же підписали контрактні угоди з азовцями строком на три роки і тепер є повноправними гравцями маріупольського колективу - серед них і Кожанов. Орендованих гравців у клубі стало набагато менше, в їх числі - Віценець, Кожанов, Таргамадзе та Іщенко. Що стосується Олексія Полянського, то захисник вже не допоможе маріупольцям, - він перепідписав контракт з «Шахтарем» і після відпустки відправиться на збори з першою командою гірників. Ще не визначено майбутнє захисника Богдана Бутко, - його доля вирішиться після Євро-2012.

galsports.com

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 08:01 0

«Бенфика» с 1963 по 1965 год не проигрывала на протяжении 48 матчей

Комментарии