Артем ФЕДЕЦКИЙ: «Вряд ли сыграю на Евро»

События вокруг контракта Артема преградили ему путь на чемпионат Европы

Захисник львівських «Карпат» Артем Федецький, після гри з «Дніпром» люб'язно погодився відповісти на декілька питань журналістів, з приводу гри з «Дніпром».

«Найголовніше те, що ми зберегли місце у Премьер-Лізі, у новому сезоні «Карпати» намагатимуться показувати кращу гру і результат.

Що стосується поєдинку з «Дніпром», то наша команда, перш за все, думала про власну гру, а не про те, як проходить матч в Одессі, між Чорноморцем та Оболонню, але, звісно ж, коли ми дізналися, що одесити повели в рахунку, то стало легше.

- Артеме, як можеш оцінити арбітраж одесита Віктора Шевцова, який обслуговував гру?
- Я думаю, що Швецов відпрацював нормально, без особливих нарікань. Викликає питання, лише епізод в другому таймі, коли гравець «Дніпра» вибив м'яч з пустих воріт, дехто каже, що гол був, дехто іншої думки, потрібно дивится повтор. Але особисто мені здалося, що м'яч пересік лінію воріт суперника

- Перші п'ятнадцять хвлин другої половини зустрічі, «Карпати» володіли ініціативою і створювали небезпеку у володіннях Лаштувки, але, незважаючи на це, відзначитися не вдалося. На твою думку, чому команда не змогла забити?
- Важко сказати, потрібно працювати над реалізацією. Була непогана нагода відзначитися у Гладкого, на початку другого тайму, коли Саша головою замикав подачу з флангу, але він пробив вище, хоча з десяти таких моментів, я впевнений, він відзначиться у дев'яти. На зборах у нас буде час, для того, щоб плідно попрацювати над реалізацєю, і я сподіваюсь, що нам це вдасться.

- Головний тренер збірної України Олег Блохін, вніс тебе до резервного списку гравців, які можуть поїхати на Євро. Як ти оціниш власні шанси зіграти на домашньому чемпіонаті Європи?
- Знаєте, є основний список футболістів збірної, до якого входять 26 гравців, а резервні футболісти... Я читав інтерв'ю Максима Калініченка, в якому він висловився з цього приводу, сказавши, що для гравців, які присутні в резервному списку, буде «недовідпустка». Звичайно, хотілося б зіграти на Євро, але через ті події, які раніше відбувалися за участю мене, мабуть такої нагоди не буде.

faeri.ru

Источник
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 23 мая 2024, 02:03 0

Адемола Лукман оформил хет-трик в ворота леверкузенского коллектива

Комментарии