Пьерлуиджи КОЛЛИНА: «Меня не так просто запугать»

Легендарный арбитр ответил на вопросы пользователей Facebook и Twitter

Матчі якої тільки величини не довіряли П'єрлуїджі Колліні, що став згодом одним із найяскравіших арбітрів в історії футболу. Італієць, який працює нині головним офіцером арбітражу УЄФА, відповів на запитання користувачів сторінок UEFA.com у Facebook і Twitter. Повну версію інтерв'ю дивіться на відео зверху.

Користувач сторінки Ліги чемпіонів в Facebook Кіммо Нейтола: Чи намагалися вас коли-небудь залякати, коли ви зараховували голи або показували картки?
П'єрлуїджі Колліна: Ні! Мене залякати не так уже й просто... Жартую, звичайно.

Користувач сторінки Ліги чемпіонів у Facebook Стівен Кетчпол: Яке найсмішніше виправдання своїм діям давав футболіст, щоб уникнути «гірчичника»?
Колліна: Повинен сказати, що гравці, часом, бувають дуже винахідливі в пошуках виправдань. Думаю, я рано чи пізно напишу книгу, де згадаю кілька таких прикладів. Деякі з них дуже кумедні.

Kevv92 з Ірландії: Що порадите арбітру-початківцю, який мріє повторити ваш успіх?
Колліна: Не думаю, що варто намагатися повторити чийсь успіх. Потрібно бути самим собою. Найкращий метод - старанно працювати. Треба бути готовим до великих жертв. Це єдиний спосіб досягти успіху.

@ ChrisH1994 з Австралії: Ви судили скрізь, де тільки можна, обслуговували найбільш значущі й культові матчі. Чи є стадіон, на якому ви хотіли б попрацювати, але так і не довелося?
Колліна: Так, є такі, але мені пощастило, тому що вдалося побувати на чудових і культових аренах. Однак я ніколи не був на «Бомбонере» в Буенос-Айресі. Я бачив матчі «Бока Хуніорс» і пристрасті, які вирують на стадіоні. Тож цей стадіон як раз із тих, де я б мріяв попрацювати.

@ Jambo_D з Англії: Який гол вам запам'ятався найбільше в матчах, на яких ви працювали?
Колліна: З голів, які трапилися за моєї присутності на полі, найбільше мене вразив м'яч, забитий Роналдіньо на «Стемфорд Бридж». Грали тоді «Челсі» й «Барселона». Роналдіньо забив дуже незвично. Він вдарив не тією частиною стопи, якою зазвичай б'ють. Пробив з-за меж штрафного й поцілив прямо в кут. Причому, пробив в момент, коли ніхто цього не очікував. Можливо, той гол і був одним із найкращих.

@ Casper-Thorsoe з Данії: Яке завдання для суддів ви бачите найважливішим на наступні п'ять років?
Колліна: Футбол змінюється, стає все швидшим. Тому арбітрам стає складніше. І завдання полягає в тому, щоб відповідати нинішнім стандартам. Або хоча б прагнути їм відповідати. Легко не буде, але судді впораються.

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 мая 2024, 20:28 0

Состоялся центральный матч 36-го тура АПЛ

Комментарии