Украинцы добыли медали на этапе Кубка мира по прыжкам в воду

В активе нашей сборной «серебро» и «бронза»

З передостаннього етапу Світової серії зі стрибків у воду, що проходив в Москві, українська збірна повертається з двома нагородами.
«Срібло» в актив нашої команди принесла Юлія Прокопчук у стрибках з 10м вишки, набравши у сумі 358.65 балів. Ця нагорода дозволила українці піднятись на 4 сходинку рейтингу Світової серії.

З результатом - 391,00 очок чемпіонкою у цій дисципліні стала Чен Руолінь з Китаю, на третій сходинці розмістилась її колега по команді - Ху Ядань (353,20).

На «бронзу» у синхронних стрибках з 3-х метрового трампліну «настрибали» Олександр Горшковозов - Олег Колодій (412,50). Саме цей дует наразі ділить перший рядок рейтингу Світової серії з ще одними українцями - бронзовими призерами пекінської Олімпіади Іллею Квашою - Олексієм Пригоровим.

Перемогу тут здобули росіяни Євгєній Кузнєцов - Ілля Захаров (452,40), другими стали представники США - Крістіан Іпсен - Трой Дюмей (417,15).

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка привітав спортсменів із здобутими медалями турніру й побажав й надалі радувати всіх уболівальників.

НОК України

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 мая 2024, 08:40 0

Главный тренер «Барселоны» объяснил, почему его команда проиграла

Комментарии