Карпаты - Черноморец: прогноз ветеранов

Большинство мнений сходится на том, что игра будет отчаянной и бескомпромиссной

Іван ГЕЦКО,
колишній нападник «Карпат» та «Чорноморця»

- Шанси відверто рівні. Це стосується ігрових якостей. Кожен зможе за щось зачепитися. Гра буде відчайдушна і безкомпромісна. Єдина перевага в «Карпат» може бути хіба в тому, що команда гратиме вдома. Але при всій повазі до львів'ян, стадіон в Одесі не гірший. Тому до атмосфери «Чорноморець» звикати не буде. А от «Карпатам» така атмосфера допоможе. Фанати в «зелено-білих» забезпечують своїй команді якіснішу підтримку, ніж фанати «чорно-синіх». І не секрет, що львів'яни - більш домашня команда. Але це Кубок. Усе буде складатися з одного матчу. Зважаючи на те, що шанси вийти в Лігу Європи через чемпіонат не мають ані одесити, ані львів'яни, всі сили вони кинуть на Кубок.

Юрій ДУБРОВНИЙ,
екс-гравець «Карпат»

- Я вважаю, що «Карпати» у вкрай складному протистоянні все-таки виграють з рахунком 2:1. «Карпатам» просто вже нікуди діватися. Про чемпіонат говорити не дуже хочеться. А от в Кубку ще є шанси. Але добитись перемоги вони зможуть лише за максимальної самовіддачі та реалізації своїх моментів.

Ярослав ХОМА,
екс-гравець «Карпат»

- Віддаю перевагу «Карпатам». Львів'яни зараз перебувають у скрутному становищі і діватися їм уже нікуди. Вболівальники й так уже дуже розлючені на них. Тож виправдатись вони зможуть у матчі кубковому.

Андрій ПОКЛАДОК,
один з кращих форвардів «Карпат»

- Обидві команди роблять ставку на Кубок України. Матч буде дуже напруженим. На мою думку, основний час не визначить переможця, буде результативна нічия, але от у додатковий час, за підтримки рідних трибун, «зелено-білі» здобудуть вихід до півфіналу.

Руслан ЗАБРАНСЬКИЙ,
екс-гравець «Карпат»

- У «Карпат» просто якась непередбачувана яма. Але колись усе ж таки їх має прорвати. Думаю, що це станеться в матчі з одеситами. Мій прогноз - «Карпати» виграють 1:0, хоча перемога ця буде здобута з надзусиллями.

Володимир ДАНИЛЮК,
найкращий бомбардир «Карпат» в історії

- «Карпати» гратимуть на «Україні», тож думаю, на цьому стадіоні до команди повернуться перемоги. Вірю, що «Карпати» виграють з рахунком 2:1. Найбільш пам'ятний матч з «Чорноморцем» для мене був у середині 60-их. Матч відбувався в Одесі, я на першій хвилині забив гол з центру поля. Надалі нашу команду «душив» арбітр матчу, але ми все-таки вистояли і здобули перемогу.

Василь ЛЕСЬКІВ,
екс-гравець «Карпат»

- Я вважаю, що матч буде дуже інтригуючим та цікавим. В основний час команди не визначать переможця. Буде результативна нічия. А от у додатковий час верх візьме команда, яка гратиме більш заряджено. Можливо, справа дійде до одинадцятиметрових ударів. За свою кар'єру ми дуже часто грали з «Чорноморцем», але найбільш пам'ятним для мене була гра на початку 90-х. У тому матчі після першого тайму ми програвали 1:3, але в другому зуміли переломити хід гри і вирвали перемогу 4:3.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 27 апреля 2024, 07:55 0

Остается 2 варианта соперников для Украины: Индонезия и Узбекистан

Комментарии