Чемпионат мира LIVE – только на телеканале Хоккей

«Хоккей» приобрел эксклюзивные права на телетрансляцию всех матчей ЧМ - 2012 в Словении

Телеканал «Хокей» придбав ексклюзивні права на телевізійну трансляцію всіх матчів Чемпіонату світу з хокею 2012, який цьогоріч проходитиме у Фінляндії та Швеції з 4 по 20 травня. Окрім матчів елітного дивізіону, телеканал транслюватиме всі поєдинки чемпіонату світу у групі А Першого дивізіону (Любляна, Словенія, 15-21 квітня), де за підвищення у класі боротиметься збірна України. Суперниками українців стануть команди Австрії, Словенії, Угорщини, Японії, Великої Британії.

Творчий колектив каналу запевняє, що так широко і всебічно матчі світової першості з хокею на українському телебаченні ще не транслювалися.

«До Словенії вирушає наша знімальна група, - говорить головний редактор телеканалу «Хокей» Олександр Мащенко, - ми плануємо повномасштабне висвітлення подій чемпіонату та гри національної збірної зокрема. Будемо робити прямі включення з арени та запрошувати експертів до київської студії каналу для обговорення подій на чемпіонаті», - підсумовує Олександр Мащенко.

Другою приємною новиною для всіх прихильників найшвидшої гри у світі стане звістка про проведення телеканалом «Хокей» низки конкурсів та вікторин на хокейну тематику, які почнуться напередодні чемпіонату світу та триватимуть під час його проведення.

«Наша мета - привернути увагу вболівальників та пересічних українців до хокею та об'єднати хокейних фанів для підтримки головної команди країни, - говорить медіадиректор телеканалу «Хокей» Тетяна Косянчук. - На нашу думку, проведення інтерактивних заходів разом із нашими медіапартнерами на радіо, в друкованій пресі та Інтернеті сприятиме збільшенню інтересу до хокею».

Телеканал «Хоккей»

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хоккей | 03 мая 2024, 21:54 0

Украина сыграет во втором по счету дивизионе

Комментарии