Кополовец, Кобин и Пуканыч получили награды

Все трое признаны лучшими игроками-выходцами из Закарпатья

Міжнародна рада «Віжи-3000» нагородила найкращих футболістів Прем'єр-ліги України, які є вихідцями із Закарпаття. Серед номінантів і вінгер «Карпат» Михайло Кополовець.

Міжнародна рада «Віжи-3000» підбила підсумки раніше оголошеного конкурсу і нагородила кращих футболістів Прем'єр- ліги України, котрі є вихідцями із Закарпаття.

Для визначення переможців конкурсу у ЗМІ області, у тому числі й на сайті «Часу Закарпаття» було оприлюднено положення конкурсу, який опрацьовувався спортивно-експертною Радою «Віжи-3000» до 20 грудня 2011 року.

У результаті, керуючись і пропозиціями телеглядачів, експерти нагородили міжнародними нагрудними знаками трьох гравців вищого дивізіону України.

Серед них Михайло Кополовець, крайній півзахисник львівських «Карпат» із Мукачівщини, а також півзахисник донецького «Шахтаря» Василь Кобін та хавбек маріупольського «Іллічівця» Адріан Пуканич.

Додамо, що міжнародним призом «Карпатський Ведмідь» як кращого гравця футбольного клубу області у 2011 році був нагороджений Олександр Надь, голкіпер ФК «Говерла-Закарпаття» (Ужгород).

«Вся Закарпатська правда», Sport.ua

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 30 апреля 2024, 06:30 99

Команда Юрия Вернидуба входит в топ-3, значительно оторвавшись от Днепра-1

Комментарии