Мирон МАРКЕВИЧ: «На матч с Карпатами во Львов не поеду»

Тренер «Металлиста» о предстоящем матче 1/8 Кубка Украины

У середу, 26 жовтня, львівські «Карпати» зіграють матч 1/8 фіналу Кубка України. Суперником львів'ян на стадіоні «Україна» буде харківський «Металіст», який уже кілька років успішно тренує львівський спеціаліст Мирон Маркевич. За кілька днів до матчу Мирон Богданович не приховував деяких таємниць майбутнього поєдинку.

До Кубкового матчу з «Карпатами» готуємося у звичному режимі, - каже Мирон Маркевич. Приїдуть гравці, які менше грали або не грали взагалі. Основним гравцям дамо відпочити.

В суботу у нас серйозна гра з «Ворсклою», а потім з шведським «Мальме» у Лізі Європи. Після цього матч з київським «Динамо». Вирішили поберегти гравців. Незважаючи на це, до Львова поїде боєздатний склад. Думаю, ці гравці зіграють нормально. Пройдуть «Карпати» буде добре, не пройдуть - трагедії з цього робити не будемо.

Чи погоджуєтеся з думкою про те, що «Карпати» цього року не такі грізні як минулого?

Сьогодні не грізні, а завтра можуть бути грізні. Склад команди за винятком Кожанова зберігся. В основному в команді усі ті ж самі виконавці. Можливо команда переживає не найкращий період. Утім, це футбол, сьогодні усе так, а завтра - по-іншому.

В чому сила теперішніх «Карпат»?

«Карпати» зберегли свій склад у порівнянні з попереднім сезоном. Ця команда має награні комбінації, має своїх лідерів. Чому їм зараз вдається далеко не все, мені невідомо.

Як взагалі відреагували на жеребкування, коли взнали, що гратимеме з «Карпатами» у Львові?

З усмішкою. Жереб є жереб. Утім, з Харкова до Львова далеченько, хотілося грати десь ближче.

Для Вас поїздка до Львова чергова можливість відвідати рідних і близьких?

Через власну зайнятість до Львова не поїду. На кубовий матч з «Карпатами» поїдуть мої помічники. Маємо складний календарний матч з «Ворсклою», який для нас важливіший. Попри це повірте, що настрій гравців «Металіста» у Львові буде такий як потрібно.

Мироне Богдановичу, на стадії 1/8 фіналу сліпий жереб звів в очне протистояння грандів нашого футболу Шахтаря і Динамо.

Це ж кубкові змагання. В усіх країнах так грають. Це вже їх питання якими складами грати у цьому протистоянні. Думаю, це цікавіше. Радий, що ми дійшли до того.

Учора «Металіст» вперше обіграв команду Мірчі Луческу «Шахтар», а перед тим розгромив шведський «Мальме». Ваша команда зараз на піку своєї форми?

Сподіваюся це ще не пік. Надіюся, що гратимемо ще краще. У нас зараз важливі матчі, тому треба ще додавати.

vgolos.com.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 11 июня 2024, 11:13 0

9 игроков шотландцев старше 30 лет и только один младше 23-х

Комментарии