Приглашаем СМИ на Media Cup 2011!

Приглашаем команды СМИ принять участие в традиционном футзальном турнире

Запрошуємо вас прийняти участь у футзальному турнірі серед команд українських ЗМІ «Media Cup», який організовує Sport.ua і журнал «Фокус».

«Media Cup» - щорічній офіційний турнір, який відбувається за підтримки Федерації футзалу Києва. І вже став головним, найбільш масштабним турніром серед ЗМІ.

Участь у «Media Cup» приймуть 16 команд, які будуть розбиті на чотири групи. Матчі групового раунду відбудуться 26 листопада і 3 грудня. Поєдинки фінального і втішного раундів - 10 грудня.

У фінальний раунд вийдуть по дві кращі команди з кожної групи. У втішний - треті і четверті. Таким чином, кожна команда проведе як мінімум чотири зустрічі (максимум - шість). Кожен матч триватиме 15 хвилин (без перерви).

В заявці мають бути лише працівники ЗМІ (дозволяється об'єднувати два ЗМІ в одну команду), у кількості до 18 людей (на майданчику - 4 гравці+воротар).

Усі матчі відбудуться у спорткомплексі НТУУ КПІ (вул. Польова, 38/1). На другому поверсі - трибуни, можна запрошувати вболівальників.

По закінченню турніру відбудеться офіційна церемонія нагородження призерів кубками, медалями та іншими подарунками.

Для подачі заявки необхідно вислати на нижчеподану електронну адресу відскановані копії редакційних посвідчень гравців вашої команди. І оплатити вступний внесок - 1400 грн з команди.

Про те, як проходили попередні два турніри Media Cup, читайте за цим посиланням Sport.ua

З організаційних питань звертайтесь:

Сергій Болотніков
(066) 794-04-28
s.bolotnikov@focus.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хоккей | 06 мая 2024, 14:00 3

Украинская сборная пробилась в Дивизион 1A

Комментарии