Карпаты прилетели в Салоники

Сегодня львовская команда опробует стадион

«Карпати» прилетіли до Греції, де за два дні у Салоніках зіграють перший поєдинок стадії плей-оф Ліги Європи проти місцевого ПАОКа, четвертої команди грецької Суперліги сезону 2010/2011.

Літак RJ 100 грецької авіакомпанії «Хорс» з карпатівцями на борту після перельоту тривалістю 1 година і 53 хвилини зі Львова у аеропорту Салонік приземлився близько 16:00 за київським часом. Зазначимо, що Україна та Греція знаходяться в одному часовому поясі. Разом з командою до Греції прилетіли і працівники клубу, журналісти та група підтримки.

В аеропорту карпатівську делегацію зустрічали місцеві журналісти. Найбільше питань у мас-медіа звісно було до головного тренера «зелено-білих» Олега Кононова, який у приміщенні аеропорту дав невеличку імпровізовану прес-конференцію.

Греція зустріла «зелено-білих» справжньою літньою погодою - сонячно, температура повітря +34°С. Однак завдяки близькості моря спека переноситься значно легше, ніж, скажімо, у Львові.

З аеропорту команда автобусом відправилася в чотиризірковий Royal Hotel. Дорога зайняла близько 15 хвилин. Карпатівці розмістилися в двомісних номерах.

Одразу після поселення гравці відпочивали, а о 19:00 на них чекала смачна вечеря.

Вечірнього тренування не було. «Карпати» перед вильотом провели заняття у Львові. Натомість сьогодні згідно регламенту УЄФА «зелено-білі» ввечері проведуть передігрове тренування і заодно ознайомляться з газоном стадіону «Тоумба», на якому власне у четвер і відбудеться сам поєдинок.

Sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 15 мая 2024, 14:21 8

Александр Поворознюк делает все, чтобы завершить основные работы по благоустройству арены

Комментарии