Андрей ТЛУМАК: «Иногда отбивать лучше, чем ловить»

Ошибка голкипера «Карпат» в матче с «Динамо» привел к голу в ворота львовян

Після гри з «Динамо» воротар «Карпат» Андрій Тлумак був не в найкращому гуморі. Тим не менше він поділився з Інформаційним центром клубу своїми враженнями від гри та розповів про голи, які залетіли до сітки наших воріт.

- Андрію, охарактеризуй гру, що і як відбувалось?
- Що відбувалося? Грали, вроді, не погано, контролювали м'яча і моменти були. Прикрий гол на моїй... Моя помилка, треба було кулаками відбити, а я почав ловити той м'яч. В принципі знаю, що такий м'яч ловити важко, тому треба було його відбивати. Але так сталося, що я почав його ловити і не втримав в руках.

- В другому голі, я так підозрюю, ти не бачив момент удару?
- Ні, я все бачив. Він просто здорово виконав - від штанги у ворота. Там, з штрафного майданчика, м'яч ліг йому на ногу.

- Реально було видно, що в другому таймі «Динамо» грало на контратаках. Був непоганий тільки удар в ствір, але ти вже з ним впорався. Було видно, що ти їхні удари відбивав - просто відбивав, не намагався ловити...
- Так. Я ж кажу, їх ловити не можна, їх краще відбивати. Ну так сталося, всі помиляються - не помиляється лише той, хто не грає. Прикро, звичайно, що підвів команду... Будемо працювати далі. Зараз ми знаходимося в такій ситуації, що опускати руки не можна і не треба просто якби… Потрібно відійти від тої гри чим по швидше. Якраз тренери нам дали два дні вихідних. Я думаю, що вони підуть нам на користь і на «Зорі» вже буде... Має бути все нормально.

- Можеш сказати, що ось із «Зорею» буде якась інша гра?
- Не можу нічого сказати. Буде гра із «Зорею», тоді й буде видно.

- А загалом «Зорю», як суперника, ти як охарактеризуєш?
- Дуже хороша команда. Тим більше нам зараз не щастить, тому на кожну гру треба настроюватись, як на останню.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 19 мая 2024, 04:22 6

Тайсон провел пресс-конференцию после проигранного боя Александру

Комментарии