Олег КОНОНОВ: «Карпатам по силам обыграть ПАОК»

У львовян нет никакого страха перед соперником, и на поле они выйдут только с мыслью о победе

Головний тренер «Карпат» Олег Кононов прокоментував Інформаційному центру клубу результати жеребкування раунду плей-оф Ліги Європи.

«До жеребкування я в принципі ставлюся по-філософськи - кого доля обере, з тим й будемо грати. Адже ми на жереб жодним чином вплинути не можемо. Та й потім, на стадії плей-оф апріорі слабких суперників бути не може. Тому зрозуміло, що й ПАОК - суперник серйозний. Достатньо сказати, що це одна з найсильніших команд чемпіонату Греції, а говорити про силу грецького футболу напевно зайве - про неї й так всім все відомо. Так само як і про грецьких вболівальників, які вміють створити на стадіоні під час матчу своєї команди таку атмосферу, що не кожен суперник буває готовим її витримати.

Втім, у нас вже є певний досвід виступів за подібних умов. Та й ПАОК - команда звичайно сильна, але я переконаний, що «Карпатам» до снаги її обіграти. Думаю, нас очікують не прості, але разом з тим й цікаві поєдинки. Ми вже говорили, що в Лізі Європи перед нами стоїть завдання пройти в груповий турнір. Тому ми дуже ретельно вивчатимемо команду з Салонік і зробимо все, аби підійти до ігор з греками в якнайкращій формі.

Однак до першого матчу з ПАОКом ще майже два тижні. Часу, звичайно, не так вже й багато, але за цей період часу на нас чекають і два поєдинки чемпіонату України, в якому ми стартували не найкращим чином. Обидва матчі для нас будуть непростими. Перший з них ми зіграємо вже в неділю у Києві з «Динамо». Ми чудово розуміємо, з ким будемо грати. Та жодного страху перед киянами у нас немає і ми вийдемо на поле з думкою про перемогу. Так само, як і за тиждень вдома проти луганської «Зорі».

Як бачите, ми з однаковою відповідальністю ставимося і до Ліги Європи, і до національного чемпіонату, а незабаром ми стартуємо ще й в Кубку України. Для нас однаково важливими є всі три турніри і в кожному з них ми плануємо досягти максимального результату», - сказав Олег Георгійович.

Sport.ua

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 22:23 1

Команда Михайленко попала в группу с Нидерландами, Словенией, Казахстаном

Комментарии