Екстраліга та АМФУ договору наразі не підписали

Але встановлений новий термін - 22 серпня

Сьогодні, 1 серпня у Києві представники восьми футзальних команд України провели чергову нараду стосовно діяльності новоствореної Екстраліги. Про це сайту львііської «Енергії» повідомив президент клубу Олександр Стефанків.

«Договір про передачу прав на проведення чемпіонату України з футзалу серед команд елітного дивізіону між АМФУ та Екстралігою, на жаль, не підписано, - каже Олександр Миколайович. - Для цього потрібно залагодити деякі юридичні деталі. Але, схоже, нічого не завадить сторонам завершити раніше розпочату справу. Принаймні, суттєвих заперечень в Асоціації не має. 20 серпня відбудеться Рада АМФУ, на якій чиновники приймуть Екстралігу у колективні члени. Без цього кроку підписання договору про передачу прав на проведення чемпіонату не можливе. Швидше зібратися членам Ради не вдається. Сам договір буде підписано 22 серпня.

У Києві на нараді були присутні представники восьми клубів - сім команд, які в минулому сезоні грали у вищій лізі та «Титан-Зоря». Представники Житомира, Сум та Чернівців, схоже, в Екстралізі не стартуватимуть.

Чемпіонат, як і очікувалося, стартуватиме 3 вересня. А почнеться сезон матчем в Івано-Франківську між «Ураганом» та «Енергією» за Суперкубок України. Це протистояння відбудеться 28 чи 30 серпня. Тривають переговори про телетрансляцію цієї гри».

http://www.energia.lviv.ua/

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 16 мая 2024, 14:49 9

Вингер «Челси» прокомментировал свое повреждение

Комментарии