Тимур ПАРЦВАНИЯ: «Мне не дали шанс даже в спаррингах»

Защитник «Динамо-2» никак не окажется в основной команде

Центральний захисник «Динамо-2» Тимур Парцванія вже доволі давно перебуває у полі зору тренерського штабу основної команди.

Ще за часів першого приходу до «Динамо» Юрій Сьомін брав на збори тоді ще 17-річного Тимура. Час пройшов, Парцванія декілька разів бував у таборі першої команди, але в офіційних матчах до сих пір не дебютував. З читачами нашого сайту Тимур поділився планами на майбутнє та не дуже приємними спогадами про чемпіонат Європи серед молодіжних збірних.

- Тимуре, Юрій Сьомін у одному з інтерв'ю обіцяв дати тобі шанс у першій команді. Ти його отримав?
- Так, я читав також це, але, розумієте, ми приїхали з Данії пізніше за інших. Так, я провів три або чотири тренування з першою командою, але жодного разу мене не бачили хоча б у якихось спарингах. Вважаю, оцінювати гравця лише за тренуваннями не є правильним. На жаль, у мене було лише три тренування, щоб себе проявити і цього виявилося недостатньо.

- Які подальші перспективи? Ти будеш продовжувати виступи за «Динамо-2»?
- Чесно кажучи, коли я приїхав із чемпіонату Європи, не дуже уявляв собі, куди тепер далі. Насправді, щоб перейти кудись, бажано було б пройти з цією командою збори, які я пропустив. Андрій Гусін сказав, що треба далі працювати з тим же ентузіазмом і тоді так чи інакше все буде добре. Я з ним повністю погоджуюсь - на сьогодні я залишаюсь у «Динамо-2» і продовжую готуватися. Певен, скоро дочекаюсь свого шансу.

- Я буквально вчора розмовляв з Андрієм Гусіним і він мені розповів, що серед його підопічних є футболісти, котрі мають пропозиції від посередніх клубів УПЛ, але не мають бажання до них переходити. Це випадково не про тебе?
- Ні, до мене не надходило жодних пропозицій. Насправді, я бажав би пограти у вищому дивізіоні - прийшов вже час. Проте, повторюю, якщо я залишуся у «Динамо-2» - сумувати не буду, а буду доводити, що маю право грати у основному складі.

- У чому причини провалу на Євро-2011?
- Так, це був провал, по іншому й не скажеш. Важко судити, чому так сталося. Ми їхали на Євро з метою виграти чемпіонат. Дуже довго і важко готувалися, думали, що все буде не так, як сталося. Та буває, це футбол. Ключовий матч проти Чехії ми програли. Якби там виграли - пройшли б до півфіналу. На жаль, з Іспанією ми боротися на рівних були не в змозі.

- Можна сказати, що гра з чехами була найважливішою у твоїй кар'єрі?
- Гра проти чехів була надважливою для мене та й для інших хлопців. Ми дуже нервували і, можливо, це стало причиною такого невтішного результату.
Sport.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 19 мая 2024, 23:06 0

«Реал» сыграл на выезде вничью с «Вильярреалом» со счетом 4:4

Комментарии