Створення футзальної Екстраліги затягується

Договір між Екстралігою та АМФУ про передачу повноважень підписати не вдалося

Договір Екстраліги та Асоціації про передачу повноважень на проведення змагань чемпіонату України з футзалу у вищій лізі в запланований день підписати не вдалося. Про це Вголосу розповів президент львівської «Енергії-Тайм» Олександр Стефанків.

- Планували підписати цей договір 30 червня, але процес реєстрації Екстраліги не завершено, - каже Олександр Стефанків. - Домовилися впродовж липня вирішити усі організаційні питання та підписати необхідні документи із Асоціацією.

За словами Олександра Миколайовича представники клубів уже домовилися про формат наступного чемпіонату.

- Наразі не відомо скільки у вищій лізі буде команд. Зараз із впевненістю можна говорити про вісім клубів. Можливо, команди із Чернівців, Севастополя та Сум також виступатимуть в еліті. Але скільки б не було команд, чемпіонат проводитиметься у чотири кола без плей-офф. У тиждень відбуватиметься один тур, - розповів президент «Енергії-Тайм».

Нагадаємо, чемпіонат України з футзалу розпочнеться 3 вересня. Львів у футзальній еліті представлений лише однією командою. Для порівняння, у позаминулому сезоні наше місто представляло чотири клуби.

Вголос

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 28 сентября 2024, 17:45 17

Палмер разбирается с Брайтоном

Комментарии