Славен БИЛИЧ: «Украина может дойти до финала Евро»

Если фортуна будет на ее стороне

Тренер збірної Хорватії вважає, що команді Олега Блохіна до снаги поборотися за головний трофей Європи. Для цього нашій збірній необхідно трохи везіння.
Поразка від Грузії в кваліфікації до Євро-2012 помітно ускладнила завдання хорватської збірної фінішувати першою у відбірній групі. Нині команда Славена Білича ділить друге місце з Ізраїлем і на очко поступається Греції.
«Усі мої думки на матчі з Грузією, який пройде 4 червня, - розповів Билич в інтерв'ю газеті «Сегодня». - Нам треба взяти реванш за поразку в Тбілісі. Там ми грали дуже погано».
Білич каже, що після Євро-2012 він напевно піде зі збірної. По його інтонації помітно, що сумнівів у тому, що його команда влітку наступного року приїде в Україну і Польщу, у наставника немає: «Я більше клубний тренер. Мені треба бути з командою щодня. Тому після Євро я, швидше за все, очолю якийсь клуб. Не важливо з якої країни, - уточнює тренер. - Головне, щоб він був з великими амбіціями. Не виключаю варіант попрацювати в Україні. У вас в країні грає п'ять футболістів збірної Хорватії. Вони розповідають, наскільки прогресує тутешній чемпіонат. Повірте, багато гравців і тренерів мріють працювати тут».
Шанси збірної Олега Блохіна на Євро-2012 Славний Білич оцінив досить високо. «Мене не здивувало, що УЄФА вирішив провести чемпіонат в Україні і Польщі, - говорить хорватський наставник. - Це великі країни. Упевнений, турнір пройде на прекрасному рівні. Збірна ваша сильна і має в розпорядженні хороших футболістів. Крім того, проти господарів завжди складно грати. Якщо фортуна посміхнеться, не бачу причин, щоб Україна не дійшла до фіналу Євро-2012».
www.ukraine2012.gov.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 01 мая 2024, 17:27 299

Команды провели на «Лобановского» отложенный матч 5-го тура УПЛ

Комментарии