Волынь - Металлист - 1:4

Молодь «Волині» не могла гідно протистояти «Металісту» + ВИДЕО

Матч в Луцьку був останнім в турі. Команди розпочали без розвідки. Вже на другій хвилині грубо помилився захист гостей, і нападник молодіжної збірної Євген Павлов вийшов сам на сам з Дишленковичем. Досвідчений воротар «Металіста» зблизився з нападником і відбив мертвий м'яч. Втрачений момент «Волині» можна списати на відсутність досвіду молодого нападника лучан.

Кварцяний поставив на матч експериментальний склад. Нападник Піщур грав опорного півзахисника, а з перших хвилин за основу вийшов 18-річний захисник Віталій Приндета, напевно, один з кращих гравців у складі «Волині» за матч. Те, що Кварцяний в наступному сезоні буде грати з новою командою - факт. Гравців, які відіграли практично весь сезон, замінили молоді Павлов, Карасюк та вічно перспективний Рамон.

Маркевич не став експериментувати, та, наситивши оборону та півзахист, зіграв у схему 1-4-5-1. На вістрі атаки був Крістальдо. Дещо здивувала атакувальна схема Кварцяного 1-3-4-3.

Отож, оговтавшись від першого стресу, гості захопили ініціативу і в подальшому не віддавали її до кінця матчу.

На 10-й хвилині «Металіст» вийшов в перед. Ткачов пройшов лівим флангом, віддав у штрафний на Крістальдо, і той при повній пасивності захисників «Волині» пробив в нижній кут воріт - 0 :1. Гол деморалізував господарів, а харків'яни, загравши ще швидше, подвоїли рахунок. Помилка Бутка в центрі поля, м'яч рикошетом відлетів прямо на Крістальдо, який реалізував вихід віч-на-віч з Ндоє.

20-та хвилина матчу - гра зроблена. Без сумнівів, молодь «Волині» не могла гідно протистояти команді з європейськими амбіціями. Після другого голу гра заспокоїлась, харків'яни впевнено контролювали гру. «Волинь» намагалась флангами розхитати захист гостей, грати широко. А на 43-й хвилині лучани розіграли кутовий на правому фланзі, Сімінін навісив на лінію воротарської, і Приндета ударом головою відправив м'яч в кут воріт - 1:2. Цікаво, що молодий гравець «Волині» в матчі за дубль проти дубля «Металіста» теж головою забив гол. Перший тайм закінчився атаками господарів.

Другий тайм розпочався в обопільних атаках. Гравці обох команд старались довго не розігрувати м'яч, а відразу ж відсилали шкіряного до воротарської суперника. А десь з хвилини 70-ї Металіст перехватив ініціативу та на класі довів гру до переможного результату.

На 82-й хвилині Ндоє залишив ворота та почав змагатись у дриблінгу з Крістальдо. Той переправив шкіряного в карний майданчик, що дало змогу Тайсону пробити по воротам, які захищали лише оборонці «Волині», і м'яч таки опинився в сітці. «Волинь» зупинилась, а «Металіст», відчувши смажене, довершив розгром. На 87-й хвилині помилка центральних захисників «Волині», і Олійник, прийнявши м'яч в штрафному, віддав на Крістальдо, який в один дотик перевів круглого в пусті ворота - 1:4.

Костянтин ДЕМЧЕНКО

«Волынь» - «Металлист» - 1:4

«Волынь»: Ндое, Бутко, Карковский (Герасимюк, 22), Годованый, Изворану, Приндета (Пичкур, 46), Лопес, Максимюк, Симинин (Карасюк, 62), Пищур, Павлов
«Металлист»: Дишленкович, Романчук, Вильягра, Гуйе, Березовчук, Олейник, Ткачев (Шарпар, 60), Хавьер, Эдмар, Кристальдо, Тайсон
Приндета (43) - Кристальдо (10, 20, 87), Тайсон (81)
Симинин (29), Пичкур (54), Павлов (68)

Удары (в створ): 9 (5) - 17 (10)
Угловые: 5 -3
Оффсайды: 4 - 1.

Зрителей: 6.500
Оценка поля: 5
Честная игра: 7,250 - 8,250.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.


0:1 Кристальдо

0:2 Кристальдо

1:2 Приндета

1:3 Тайсон

1:4 Кристальдо

Александр Тишура Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 07 мая 2024, 07:20 30

Главным фаворитом все еще является Джуд Беллингем

Комментарии