Болельщики просят Порошенко спасти винницкую Ниву

Фаны команды написали открытое письмо миллиардеру

Вболівальники вінницького клубу стурбовані чутками про можливе розформування «Ниви». І просять підтримки у колишнього міністра закордонних справ Петра Порошенка. Своє прохання вони виклали у листі:

«ШАНОВНИЙ ПЕТРЕ ОЛЕКСІЙОВИЧУ!

До Вас звертаються вболівальники Вінницької «Ниви» та громадськість міста із клопотанням про поліпшення фінансування команди. На жаль зараз колектив «Ниви» знаходиться на грані зникнення.

Знаємо, що Ви є патріотом Вінниці й області, зробили багато добрих справ для міста й регіону. Сподіваємося, що Вам небайдужа доля самої Вінницької «Ниви», адже це перспективна команда, на чолі якої стоять висококваліфіковані тренери.

«Нива» являється однією із 9-ти клубів, які представляли Україну на європейській арені. Напередодні святкування 15-річчя участі Вінницької «Ниви» в єврокубках, склалася складна ситуація: клуб був залишений напризволяще і стоїть перед загрозою зникнення.

На превеликий жаль, сьогодні у команди великі фінансові труднощі, немає можливості проводити тренування на центральному міському стадіоні, тому що клуб не в змозі оплатити ту орендну плату, яку виставляє стадіон.

У Вінниці сьогодні працюють п'ять дитячо-юнацьких футбольних шкіл. В області займаються біля 12 000 дітей та юнаків. Працюють 154 дитячо-юнацьких тренера. Команда майстрів для усіх них справжній футбольний університет, і якщо він зникне то вихованці шкіл залишаться без перспективи на майбутнє.

Раніше Ви надавали фінансову підтримку «Ниві», і всі пам'ятають Вашу щиру любов до футболу. Думаємо, що Ви й надалі сприятимете розвитку спорту на Вінниччині, взявши під опіку футбольну команду міста над Бугом. А футбольні вболівальники віддячать Вам за підтримку Ваших добрих справ на Вінниччині. ФК «Нива» йде в правильному напрямку і у команди є велика перспектива грати у Українській Прем'єр-лізі та збільшувати спортивну славу Поділля.

Зі щирою повагою й вдячністю - велика армія вболівальників міста Вінниці».

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 23:59 17

Украина в рейтинге УЕФА заняла окончательную 18-ю позицию

Комментарии