Олег Блохин назвал свой тренерский штаб

Помогать главному тренеру будут Альтман, Баль, Калитвинцев и Роменский

У четвер, 28 квітня, в Будинку футболу відбулася прес-конференція за участю головного тренера національної збірної України Олега Блохіна, який оприлюднив прізвища фахівців, котрі увійшли до тренерського штабу.

Отож, помічниками Блохіна стали Семен Альтман, Андрій Баль, Юрій Калитвинцев та Юрій Роменський. При цьому, за словами наставника, за необхідності він зможе доповнити його іще одним спеціалістом − відповідна домовленість з президентом ФФУ Григорієм Суркісом існує. Зауважимо, що троє з асистентів − Альтман, Баль і Роменський працювали з Блохіним під час його попередньої каденції у збірній.

Головний тренер висловив задоволення графіком товариських матчів синьо-жовтих, що зверстаний відповідними службами Федерації футболу України. При цьому важливо, підкреслив Блохін, що «ми гратимемо з провідними європейськими командами − такими, як Франція, Німеччина, ведуться перемовини і з Іспанією».

Щодо найближчих поєдинків проти Узбекистану та Франції, які відбудуться 1 та 6 червня, то Олег Блохін прийняв рішення не викликати на ці матчі гравців молодіжної збірної, що в цей час готуватимуться до фінальної частини ЧЄ-2011, яка розпочнеться для синьо-жовтих 12 червня.

Водночас тренерський штаб головної команди планує працювати в Данії, аби наочно стежити за виступами кандидатів на фіналі континентальної першості. Також Олег Блохін повідомив, що його особистий контракт із ФФУ розрахований до завершення фінальної частини ЄВРО-2012, і завдання-мінімум, яке стоїть перед командою − вихід до чвертьфінальної стадії турніру.

ФФУ

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 00:12 1

У ирисок забил Доминик Калверт-Льюин, на что ответил Элайджа Адебайо

Комментарии