Стартовала билетная лотерея к Евро-2012

Розыгрыш вожделенных пропусков состоится в УЕФА за закрытыми дверями

Сьогодні в УЕФА стартувала лотерея для визначення щасливих вболівальників, які отримають право на викуп квитків на матчі Євро-2012. Як відомо, розіграш євротікетів відбудеться за зачиненими дверима в штаб-квартирі футбольного союзу. З 1 по 31 березня в УЕФА надійшло майже 12 мільйонів замовлень на квитки Євро. В середньому конкурс складе двадцять до одного.
«За присутності нотаріуса лотерею проводить спеціальна комп'ютерна програма. Лотерея буде тривати до 22-го квітня включно. Про її результати УЕФА повідомить кожного вболівальника, який зробив замовлення на перепустки», - повідомили в МОК.
«Оскільки мова йде про замовлення на різні поєдинки і квитки різної цінової категорії, загалом буде проведено лотереї на кожен з 31 матчів по кожній з трьох категорій окремо. «Тобто буде проведено 93 лотереї», - зазначили в МОК.
До кінця місяця інформацію на поштову скриньку отримають усі кандидати, які зареєструвались на офіційному сайті УЄФА і зробили замовлення. Готуючи до продажу близько 1,4 млн квитків, УЄФА наголошує, що розраховує на 95%-у відвідуваність матчів. Якщо від загальної кількості відняти такі категорії, як сім'я УЄФА, VIP-гості, пакети гостинності, інформаційні партнери, комерційні особи, національні федерації, у вільний продаж надійде тільки 41%, тобто 500 тис. квитків.
www.ukraine2012.gov.ua
Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 06 мая 2024, 13:20 18

Украинский боксер – о странной позиции Василия

Комментарии