Маркиян ЛУБКИВСКИЙ: «Все жизнь я болел за Карпаты»

Директор Евро-2012 в Украине признался в пылкой любви к львовскому клубу

Після презентації карпатівських вишиванок (детальніше можна прочитати ТУТ) організатори провели аукціон, виручені кошти від якого пішли на лікування від лейкемії маленької дитини. Одним з найактивніших учасників став директор Євро 2012 в Україні Маркіян Лубківський. Хоч він і не переміг в аукціоні, але долучився до лікування у фінансовому плані. А згодом від ФК «Карпати» таки отримав вишиванку.
- Я приємно вражений цим подарунком і приймаю його зі всією палкою любов'ю до «Карпат», до моєї команди. Сам я зі Львова і все життя уболівав за «Карпати». Щиро бажаю нашій перспективній команді нових яскравих перемог. Те, що Львів прийматиме Євро 2012, це досягнення й усіх львів'ян та «Карпат». Про «Карпати» чудово знають в Європі, знають в УЄФА і дуже їх цінують.
- Коли ви почали відвідувати матчі «Карпат»?
- Я пригадую, що це були часи, коли «Карпати» об'єднали зі СКА. Але для мене «Карпати» - це передусім славні часи, коли грали Ігор Кульчицький, а потім Степан Юрчишин, які сьогодні є друзями Євро.
- Вишиванка вам подобається?
- Звичайно! Щоправда, на мене вона трохи замала. Я віддам її своєму синові, він мого зросту, але худіший. Очікую на вишиванку трохи більшого розміру. На Великдень я буду у Львові і мене можна буде побачити саме у вишиванці з клубним гербом «Карпат».
- Як ви оцінюєте співпрацю «Карпат» з оргкомітетом з проведення Євро?
- Я вдячний керівництву «Карпат», що йде нам назустріч. Сьогодні стадіон «Україна» є базовим стадіоном для «Карпат» і дуже добре, що він увійде до каталогу тренувальних баз однієї зі збірних, що гратиме у Львові. Сподіваюся, що своєю чергою «Карпати» уважно подивляться на новий стадіон, який зараз будується, і саме він стане базовим для команди. Це буде прекрасна арена, гідна «Карпат».
Інформаційний центр ФК «Карпати»
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 20 мая 2024, 14:33 2

Именитый наставник провел последний матч с «Ливерпулем»

Комментарии