Карпаты прилетели в Симферополь

Львовяне добрались в Крым не без приключений

Виліт «Карпат» до Сімферополя був запланований на 10:00 ранку п'ятниці. На одному літаку до Криму мали вирушити основна та молодіжна команди. Однак через густий туман у терміновому порядку довелося змінювати пункт відправлення...
«Карпати» вирушили до Івано-Франківська. Погода там виявилася куди кращою, аніж у Львові, тож ЯК-42 за годину з лишком приземлився в аеропорту Сімферополя. Єдина проблема полягала в тому, що молодіжна команда запізнювалася на матч проти «Севастополя», який мав розпочатися ще о 14:00. Повідомивши про технічні проблеми, «Карпати» отримали трохи додаткового часу. Правда, перевдягатися після приземлення довелося просто в автобусі - надворі почало темніти. Гра у Новопавлівці, що розташована в 15-и кілометрах від Сімферополя, таки розпочалася о 15:50. А основна команда вирушила до готелю.
Як відомо, «зелено-білі» не зможуть завтра розраховувати на дискваліфікованого Андрія Ткачука - він до Криму не полетів. Також у Львові залишився Володимир Гудима, який напередодні зазнав незначного пошкодження. Усі інші карпатівці здорові та готові до поєдинку.
Інформаційний центр ФК «Карпати»
Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 28 апреля 2024, 10:05 0

В элитном дивизионе юбиляр возглавлял 5 клубов

Комментарии