Мишель ПЛАТИНИ: «Мы преодолели важную веху»

Президента УЕФА радует высокий спрос на билеты матчей Евро-2012

Президент УЄФА Мішель Платіні привітав початок продажу квитків на матчі Євро-2012. Про це керівник Європейського футбольного союзу заявив на вчорашніх урочистостях в Варшаві. Мішель Платіні особисто відвідав святкову церемонію початку продажу квитків, яка відбулася у Науковому центрі Коперника у Варшаві, повідомляє офіційний сайт УЄФА. Він із задоволенням відзначив, що про високу цікавість публіки до чемпіонату можна говорити вже зараз.
Найкраще свідчення цього - 600 тисяч вбовалівальників із 161 країни, які встигли зареєструватися у Квитковому порталі. «Більшість запитів приходить з Польщі й України, і це не може не тішити. Цей факт доводить, що інтерес до турніру у країнах-організаторах дуже високий», - пояснив Платіні.
«Сьогодні ми подолали ще одну важливу віху на шляху до Євро. Раніше були оприлюднені талісмани турніру, потім стартувала реєстрація бажаючих придбати квитки, а з сьогоднішнього дня уболівальники можуть подавати свої заявки. Це ключові моменти, але попереду, без сумніву, на нас чекає ще чимало важливих подій», - підкреслив Платіні.
Наступною визначною датою стане 31 березня, коли завершиться прямий продаж квитків на матчі фінальної стадії турніру. Протягом найближчого місяця незалежно від часу подачі заявки в усіх користувачів будуть однакові шанси на придбання квитків. Після закінчення періоду подачі заявок буде проведено лотерею.
www.ukraine2012.gov.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 08 мая 2024, 06:45 43

При триумфе Боруссии Д место обладателя трофея окажется занятым