Неманья Тубич перешел в Краснодар

«Карпаты» не мешают переходу игроков, если в этом заинтересованы три стороны

Центральний оборонець львівських «Карпат» Неманья Тубіч, якому незабаром виповниться 27 років, гратиме за клуб російської Прем`єр-ліги ФК «Краснодар».
Сербський захисник, що перейшов до «Карпат» з клубу «Чукарічкі», у складі «зелено-білих» провів 61 офіційний матч і забив 1 гол. Дебют Тубіча у львівській команді відбувся 1 березня 2009 року у матчі «Карпати» - «Чорноморець» (3:0).
Футбольний клуб «Карпати» щиро вдячний Неманьї Тубічу за роки, проведені у «Карпатах». За цей час Неманья зарекомендував себе справжнім професіоналом, надійним товаришем та партнером, відкритою та доброю людиною. Футбольний клуб «Карпати» у своїй трансферній стратегії дотримується, зокрема, правила не перешкоджати переходу гравця, якщо у цьому зацікавлені три сторони. У випадку з трансфером Неманьї Тубіча задоволеними, сподіваємось, будуть усі учасники переходу: ФК «Краснодар», який отримав кваліфікованого виконавця, ФК «Карпати», що здобуде додаткові ресурси для подальших активностей на трансферному ринку, та сам гравець. Нам залишається побажати Неманьї вдалого продовження кар'єри і приємних спогадів про Львів та виступи за «Карпати».
Довідка
Неманья Тубіч (Сербія), захисник
Народився 08.04.1984 р.
Зріст: 189 см
Вага: 83 кг
Вихованець футбольної школи белградського «Партизану». Виступав за бельгійський «Генк» (6 матчів), ФК «Раднічкі», був капітаном сербської команди «Чукарічкі».
Інформаційний центр ФК «Карпати»
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 27 апреля 2024, 23:20 6

Лондонский клуб уступает «Астон Вилле»

Комментарии