Карпаты отдали в аренду троих игроков

Сворак, Фурта и Родевич до лета 2011 года буду выступать за другие клубы

Ярослав Сворак, Юрій Фурта та Олексій Родевич до літа 2011 року на правах оренди гратимуть за команди інших клубів.
Олексієм Родевичем задоволені в МФК «Миколаїв», що його тренує колишній гравець «Карпат» Руслан Забранський. Тож Родевич залишиться там ще на півроку і спробує допомогти команді вийти до першої ліги.
Ярослав Сворак (на фото) поїхав у піврічну оренду до Білорусі. Він гратиме за одну з кращих тамтешніх команд - «Дніпро» (Могильов). Зараз там, до речі, виступає колишній захисник «зелено-білих» Андрій Распопов. Останнім часом клуб постійно веде боротьбу за єврокубки.
Нарешті, Юрій Фурта півроку гратиме у білоцерківському «Арсеналі», з яким він провів зимові збори.
Нагадаємо, що раніше було прийнято рішення про оренду ще трьох гравців «Карпат». Так, воротар Андрій Новак до завершення сезону 2010/2011 захищатиме ворота клубу Національної Дивізії Молдови (аналог Прем'єр-ліги України) ФК «Тирасполь», який після осінньої частини національного чемпіонату обіймає восьмий щабель турнірної таблиці серед 14-ти команд учасниць. Зазначимо, що клуб з Придністров'я згідно угоди має право першочергового викупу контракту гравця.
На таких же умовах в складі одеського «Чорноморця», який наразі посідає четверте місце у Першій лізі і цілком реально претендує на повернення до вітчизняної Прем'єр-ліги, найближчі півроку гратиме один з переможців останньої молодіжної першості України в складі «Карпат» лівий захисник Андрій Сагайдак.
У Першій українській лізі виступатиме і кіпер «золотої» карпатівської молодіжки Роман Мисак, який захищатиме ворота ФК «Кримтеплиця» з Молодіжного. Кримчани весняну частину сезону розпочнуть з шостої позиції у турнірній таблиці. Зауважимо, що Роман Мисак гратиме за «тепличників» в оренді без права викупу.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 28 мая 2024, 10:16 47

Между языковедом и боксером давно существует конфликт