Нарушил? Заплати!

После очередного заседания КДК АМФУ казна футзальных клубов облегчится на 6.600 гривен

Витяг з протоколу засідання контрольно-дисциплінарного комітету Асоціації міні-футболу (футзалу) України

09 лютого 2011 р. м. Київ

Присутні: Повисший М.П, Мальцев О.Н., Панченко В.Ф., Журавльов С.О.
Запрошений: інспектор Кузьменко В.В.

Порядок денний:
1. Розгляд рапорту делегата та інспектора матчу 1/2 фіналу розіграшу Кубку України з футзалу Братуся В.І. та Кузьменко В.В.
2. Розгляд рапорту інспектора фінального матчу розіграшу Кубку України з футзалу Савицького В.П.
3. Розгляд рапорту інспектора матчу «Буран-Негабарит» Ковель - «Львівхолод» Львів Клименко Г.М.
4. Розгляд рапорту інспектора та арбітра матчу «Буран-Негабарит» Ковель - «Меркурій» Чернівці Самохіна В.Б. та Проця Р.
5. Різне.

Слухали:

1. Інформацію Повисшого М.П.

В рапортах делегата та інспектора матчу 1/2 фіналу розіграшу Кубку України з футзалу між командами «Енергія» Львів - «Ураган» Івано-Франківськ (29.01.2011 р.) відмічено, що у другому таймі гри віце-президент клубу та головний тренер команди «Енергія» - Фелишин В.В. і Гончаренко С.О. покидали технічну зону, підходили до суддівського столу, емоційно реагували на помилкові рішення, прийняті арбітрами матчу.

Гравці команди «Ураган» отримали три попередження.

Виступили:

Кузьменко В.В. відмітив, що завдяки організаторам матчі 1/2 та фіналу розіграшу Кубку України пройшли в напруженій спортивній боротьбі і це було свято футзалу в м. Запоріжжі.

У той же час не були виконанні окремі вимоги Регламенту проведення Всеукраїнських змагань та правил гри у футзал щодо підготовки ігрового майданчика до проведення матчів.

Вніс ряд пропозицій щодо проведення матчів Чемпіонату.

Вирішили:

1.1. Попередити віце-президента клубу та головного тренера команди «Енергія» Фелишина В.В. і Гончаренка С.О. про необхідність виконання вимог Регламенту та правил гри у футзал під час проведення матчів.

1.2. На клуб «Енергія» накласти дисциплінарну санкцію у вигляді обов'язкового грошового внеску у сумі 1 000 (одна тисяча) гривень (п. 16 Додатку 3 Дисциплінарних правил ФФУ), які перерахувати на р/р АМФУ з позначкою «Додатковий членський внесок» до 25.02.2011 р.

При невиконанні рішення КДК АМФУ в установлені терміни віце-президенту клубу Фелишину В.В. та головному тренеру команди Гончаренко С.О. забороняється перебувати в технічній зоні під час проведення офіційних матчів.

1.3. У відповідності до п. 1.2 ст. 21 Дисциплінарних правил ФФУ та рішення Виконкому АМФУ (лист вих. № 96 від 30.06.2010 р.) на клуб «Ураган» накласти дисциплінарну санкцію у вигляді обов'язкового грошового внеску у сумі 1 500 (одна тисяча п'ятсот) гривень, які перерахувати на р/р АМФУ з позначкою «Додатковий членський внесок» до 25.02.2011 р.

1.4. Рекомендувати Виконкому АМФУ додатково розглянути питання проведення 1/2 та фіналу розіграшу Кубку України з футзалу в м. Запоріжжі 29-30 січня 2011 р.

1.5. Інспектора Кузьменко В.В. заслухати на засіданні інспекторського підкомітету АМФУ.


Слухали:

2. Інформацію Повисшого М.П.

У фінальному матчі розіграшу Кубку України з футзалу між командами «Енергія» Львів - «Кардинал-Рівне» Рівне (30.01.2011 р.) гравці команди «Кардинал-Рівне» отримали чотири попередження.

Вирішили:

2.1. У відповідності до п. 1.2 ст. 21 Дисциплінарних правил ФФУ та рішення Виконкому АМФУ (лист вих. № 96 від 30.06.2010 р.) на клуб «Кардинал-Рівне» накласти дисциплінарну санкцію у вигляді обов'язкового грошового внеску у сумі 1 500 (одна тисяча п'ятсот) гривень, які перерахувати на р/р АМФУ з позначкою «Додатковий членський внесок» до 25.02.2011 р.

Слухали:

3. Інформацію Повисшого М.П.

У матчі першості України з футзалу між командами «Буран-Негабарит» Ковель - «Львівхолод» Львів гравці обох команд отримали по три попередження.

Вирішили:

3.1. У відповідності до п. 1.2 ст. 21 Дисциплінарних правил ФФУ та рішення Виконкому АМФУ (лист вих. № 96 від 30.06.2010 р.) на клуби ««Буран-Негабарит» Ковель та «Львівхолод» Львів накласти дисциплінарну санкцію у вигляді обов'язкового грошового внеску у сумі 800 (вісімсот) гривень, які перерахувати на р/р АМФУ з позначкою «Додатковий членський внесок» до 25.02.2011 р.

Слухали:

4. Інформацію Повисшого М.П.

У проколі матчу першості України з футзалу між командами «Буран-Негабарит» Ковель - «Меркурій» Чернівці (05.02.2011 р.) арбітром Процем Р. та в рапорті інспектора Самохіна В.Б. відмічено, що на 32 хвилині під час зупинки гри на ігровий майданчик вибіг вболівальник. На 38 хв. після забитого м'яча воротарем господарів з трибуни на ігровий майданчик вилетіла пуста пластикова пляшка, яка ні в кого не попала.

Гравці команди «Буран-Негабарит» отримали чотири попередження.

Вирішили:

4.1. У відповідності до п.п. 12, 13 Додатку з Дисциплінарних правил ФФУ за кидання на майданчик предметів та вихід на майданчик сторонніх осіб на клуб «Буран-Негабарит» накласти дисциплінарну санкцію у вигляді обов'язкового грошового внеску у сумі 1 000 (одна тисяча) гривень, які перерахувати на р/р АМФУ з позначкою «Додатковий членський внесок» до 25.02.2011 р

4.2. У відповідності до п. 1.2 ст. 21 Дисциплінарних правил ФФУ та рішення Виконкому АМФУ (лист вих. № 96 від 30.06.2010 р.) на клуб «Буран-Негабарит» накласти дисциплінарну санкцію у вигляді обов'язкового грошового внеску у сумі 800 (вісімсот) гривень, які перерахувати на р/р АМФУ з позначкою «Додатковий членський внесок» до 25.02.2011 р.

5. Копію платіжного доручення про перерахування клубами грошових внесків відправити по т/факсу (044) 521-05-58.

6. При невиконанні рішення КДК АМФУ в установлені терміни до клубів будуть застосовані додаткові дисциплінарні санкції у відповідності до Дисциплінарних правил ФФУ.

7. Про рішення КДК письмово проінформувати клуби та розмістити на сайті АМФУ.

АМФУ

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 28 сентября 2024, 20:17 4

Экс-игрок «Днепра» вспомнил напряженную ситуацию в клубе перед историческим финалом еврокубка

Комментарии