Поздравление президента ФК «Динамо» (Киев) Игоря Суркиса

Президент «Динамо» благодарит болельщиков за поддержку и желает им ярких успехов и свершений

Шановні друзі! Дорогі вболівальники!

Прийміть мої найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!


Ці свята мають особливе значення, бо символізують собою завершення старого року й сповнюють наші серця надією на краще у році новому.

Рік 2010-й для нас, динамівців, виявився доволі важким і неоднозначним. Адже на тлі виходу у плей-офф Ліги Європи душевним болем відгукуються наші спогади про невдачі команди в кваліфікації Ліги чемпіонів.

Проте будь-яка поразка - то є урок. Гіркий, але досвід. На якому вчаться, роблять висновки, аналізують невдачі. Лише за таких умов можна розраховувати на прогрес, на нові перемоги. Саме такий шлях свого розвитку обрали й ми на наступний рік, на майбутнє. А здійснення усього запланованого неможливе без вашої підтримки, наші щирі вболівальники.

Висловлюючи вам велику подяку за те, що ви ділили з нами не тільки радість перемог, а й гіркоту поразок, у ці святкові дні бажаю вам міцного здоров`я, особистого щастя, яскравих успіхів і звершень! Нехай завжди у ваших домівках панують мир та сімейний затишок, а у ваших серцях - звучить чарівна мелодія Віри, Надії й Любові!

З Новим 2011-м роком!

З повагою,
президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор СУРКІC
Sport.ua
Источник ФК Динамо Киев
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 07:44 17

«Пенсионеры» вместе с Михаилом обыграли «Тоттенхэм» 2:0 в перенесенном матче АПЛ

Комментарии