МИЛЕВСКИЙ: «Где ваш Микола? Хочу передать ему пару ласковых»

Звезда украинского футбола Артем Милевский рассердился на журналистов + ВИДЕО

Несподівану реакцію отримала у футбольних кругах стаття журналіста Миколи Василькова «Ярмарок Марнолюбства», в якій відомий телеведучий розказав про подорож разом зі збірною України у Женеву на товариську зустріч проти Швайцарії.

У цьому щоденнику Микола поділився враженнями від спікування з гравцями, зокрема розповів випадок в літаку, коли футболісти Алієв та Мілевський накинулися на одного з пасажирів, що через відсутність вільних місць змушений був сісти поруч із гравцями. Виявилося, що цей матеріал сильно уразив за живе самих футболістів, при чому свої коментарі дали не лише учасники інциденту, а й ті, хто того разу до Женеви не літав.

Сьогодні о 23:50 на ICTV у программі «Третій Тайм» ведучі та гості студії розберуть цю ситуацію, поки за декілька годин до етеру у YouTube потрапили фрагменти скандального відео!

Сегодня по окончании футбольного матча «БАТЕ» - «Динамо» в 23:50 на телеканале ICTV в эфир выйдет программа «Третий Тайм». Гостем студии станет вратарь киевского «Динамо» Денис Бойко. Читатели Sport.ua могут задавать вопросы опальному голкиперу киевского клуба, а ведущий студии Микола Васильков лучшие из вопросов озвучит в прямом эфире программы.

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 16 мая 2024, 13:59 7

Британца подкалывают из-за сгонку веса

Комментарии