Сергей КУЗНЕЦОВ: «Мы могли забить и больше голов»

Форвард «Карпат» считает, что его команда имела массу пространства и много моментов

По завершенні переможного матчу з «Кривбасом» центрфорвард «Карпат» Сергій Кузнецов поділився своїми враженнями від гри з Інформаційним центром клубу.
«Результатом гри я задоволений. Для нас було дуже важливо сьогодні виграти. Адже в останніх матчах ми хоча й грали досить добре, нам ніяк не вдавалося перемогти. Загалом, на мою думку, команда зіграла добре - ми забили два голи і виграли. Вважаю, ця перемога є для нас дуже важливою. І не тільки з огляду на боротьбу за очки в турнірній таблиці. Сподіваюся, що вона додасть нам ще й впевненості у наступних іграх, в яких ми також будемо намагатися потішити наших вболівальників і новими перемогами, і красивим футболом», - сказав 79-й номер «зелено-білих».
При цьому Сергій доволі критично оцінив дії карпатівської ланки нападу у матчі, сказавши, що за такої гри всієї команди забитих голів мало бути більше.
«Так, я задоволений результатом, тим що ми виграли. Але я також вважаю, що ми могли забити сьогодні більше голів, ніж забили. Перш за все саме через це я і не задоволений тим, як сьогодні зіграв наш напад. Ми мали простір, мали багато моментів, але забили лише два м'ячі. Можливо, нам десь було важко фізично і не було необхідної свіжості у фазі завершення атаки. Втім, нам потрібно більше працювати на тренуваннях над цим компонентом гри», - вважає форвард.
Sport.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 21:36 19

Цыганков и Довбик приложились к суперуспешному сезону