Тайм – Ураган. Анонс

Гончаренко проти бразильців, але для кого?

Саме матч у Львові між «Таймом» і «Ураганом» буде центральним у дев'ятому турі чемпіонату. Не дивно, адже зустрічаються перша і четверта команда минулого сезону. Обидві команди і в цьому сезоні планують боротися за нагороди.

Після тритижневого відпочинку у минулому турі команди зіграли абсолютно по-різному. «Тайм» впевнено обіграв харківський «Моноліт» 5:2. Порадував не так результат, як гра підопічних Станіслава Гончаренка. Частково вони продемонстрували ту якість і бажання, яке було у минулому сезоні.

А от «Ураган» у минулому турі розчарував. Прикупивши трьох бразильців франківці вдома всуху поступились харківському «Локомотиву» 0:3. І ніякі бразильці допомогти не змогли. Хоча поки що гостям із за океану дають карт-бланш, мовляв вони ще в Україні не грали, їм треба акліматизуватись. Але часу то поки що немає. Чемпіонат йде, і потрібно виходити на майданчик кожного тижня і демонструвати, що вони не гірші, ніж наші українці.

Минулого сезону «Тайм» і «Ураган» зустрічались 4 рази. Три поєдинки завершились перемогою «Тайму», а у одному перемогли франківці. У Львові «Тайм» багато проблем не мав. Перший матч хоч і завершився із рахунком 4:3, але за ходом матчу львів'яни перемагали 3:0 і впевнено тримали віжки гри у своїх руках. Другий матч у Львові також завершився перемогою «Тайму» 7:2.

А от у Франківську «Ураган» грав набагато впевненіше. На першому етапі «Тайм» здобув дуже важку перемогу 4:2. Львів'яни програли перший тайм 0:2, але потім здобули перемогу. А от наприкінці чемпіонату все-таки програли у столиці Прикарпаття 1:3.

Як не крути, але знову прийдеться доторкнутись і до організаційних проблем клубу, що приймає. Минулого туру львівські «Енергія» і «ТВД» не знайшли змоги розвести матчі на різні години і тим втратили багато уболівальників. Цього разу матч відбувається у п'ятницю о 13.30.

Звісно, що багато уболівальників не зможуть прийти на поєдинок, адже він відбувається в будній день. Чомусь у Франківську завжди знаходять час провести поєдинок пізніше, наприклад о 16 чи 17 годині, а у Львові цього зробити не можуть. Коли ж, нарешті, клуби зрозуміють, що вони грають для глядачів? Що без глядачів вони ніщо.

Не так давно у Львові відбувався основний раунд Кубка УЄФА. Ще свіжі в пам'яті «голі» трибуни палацу спорту «Галичина». Хоча тоді це була вина не клубу, а Львівської міської ради, яка встановила високі ціни на квитки (55-120 грн.) Але навіть це нічого не навчило. «Енергія» і «ТВД» проводять матчі в один час, «Тайм» грає в робочий час у будній день. Для кого? Сподіваємось, що все-таки колись наші клуби задумаються над цим питанням.

Володимир КРУПЧУК

5 ноября, пятница
«Тайм» (Львов) - «Ураган» (Ивано-Франковск)
Львов. Дворец спорта «Галичина». 13.30
НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА ЗДЕСЬ
Арбитры: Дребужан (Мукачево), Кравченко (Сумы)
Прогноз www.sport.ua - 4:1
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 08 мая 2024, 19:25 16

Мудрик и Зинченко попали в рейтинг от GiveMeSport

Комментарии