ДЕДЫШИН: «Сложно сказать, был «договорняк» или нет»

Генеральный директор «Карпат» Игорь Дедышин находится в замешательстве

Гендиректор «Карпат» Ігор Дедишин не знає, чи у матчі другого кола чемпіонату України сезону 2007/2008 «Металіст» - «Карпати» мав місце «договірняк». Про це він сказав на прес-конференції 2 листопада. «Я сам не можу себе схилити на 100%, що щось було. Мені зараз самому важко сказати, якщо чесно - був це договірний матч чи не був. Є і «за», і «проти»…
«Постійно лунають якісь думки, що суперечать одна одній, з'являються контрдокази», - сказав Дедишин.
«Щоб ви правильно зрозуміли: ми ніколи не стверджували, що цей матч був договірний. Ми не хотіли нікого очорняти чи когось у чомусь звинувачувати. Є просто внутрішні якісь відчуття в кожної людини, і кожна людина може сказати - так, я отак думаю», - додав генеральний директор клубу.
«Моя суб'єктивна думка полягає в тому, що щось там було. Але я не кажу, що це є правда», - резюмував він.
Водночас Ігор Дедишин повідомив, що лише 2 листопада клуб отримав пакет документів із рішенням щодо матчу «Металіст» - «Карпати» 2008 року, що було винесене Апеляційним комітетом ФФУ 19 жовтня, і вже невдовзі скерує апеляцію на нього у Спортивний арбітражний суд Лозанни.
Генеральний директор ФК «Карпати» висловив переконання, що суд у Лозанні є неупередженим та об'єктивним, і запевнив у своїй готовності прийняти будь-яке рішення цієї установи. Також він нагадав, що клуб уже має позитивний досвід зі зверненнями до Спортивного арбітражного суду: той у 2009 році визнав незаконним розірванням контракту з клубом з боку білоруського футболіста Леоніда Ковеля.
Нагадаємо, що наразі останнім епізодом у справі нібито договірного матчу між «Металістом» та «Карпатами» є рішення Апеляційного комітету ФФУ, згідно з яким харківський клуб належить позбавити завойованих у відповідному сезоні бронзових медалей чемпіонату України з футболу, а обидва клуби - 9 очків у наступному розіграші чемпіонату.

www.zaxid.net
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 02 мая 2024, 16:28 0

Клуб не хочет отпускать всех, кто помог провести фантастический сезон

Комментарии