HYUNDAI - автомобільний партнер УЄФА ЄВРО 2012 в Україні

Усі офіційні заходи ЄВРО 2012 будуть обслуговувати тільки автомобілі цієї марки

25 жовтня цього року компанія ТОВ «Хюндай Моторз Україна» офіційно передала першу партію автомобілів HYUNDAI Місцевому організаційному комітету «ЄВРО 2012 Україна». З цього моменту всі офіційні заходи ЄВРО 2012 будуть обслуговувати тільки автомобілі HYUNDAI. Урочиста передача відбулася в рамках прес-конференції в «Українському домі» в присутності представників обох організацій, ЗМІ та гостей заходу.

Вперше Україна стане країною, яка візьме на себе всі організаційні питання з підготовки до Чемпіонату Європи з футболу 2012 р., а компанія ТОВ «Хюндай Моторс Україна» виступить в якості офіційного постачальника легкового транспорту ТМ HYUNDAI. Протягом 2010-2012 рр. компанія надасть близько 200 легкових автомобілів та автобусів для потреб оргкомітету. За словами Маркіяна Лубківського, директора турніру УЄФА ЄВРО 2012 в Україні, «бути офіційним постачальником автомобілів УЄФА ЄВРО - це більше, ніж бути спонсором, адже транспорт, без перебільшення, відіграє ключову роль в організації турніру». М. Лубківський також зазначив, що під час турніру автомобілями Hyundai будуть користуватися цільові групи УЄФА, учасники, партнери та гості.

Слід нагадати, що в березні 2010 року світовий автовиробник Hyundai Motor Company уклав договір з UEFA. Тепер HYUNDAI стане офіційним автомобільним партнером чемпіонатів Європи з футболу 2012 і 2016 рр. Hyundai Motor Co є офіційним спонсором Чемпіонату Світу з футболу з 2002 року і Чемпіонату Європи з 2000 р. Відтоді південнокорейський виробник передав для потреб FIFA і UEFA великий парк авто, забезпечуючи безпечне і комфортне транспортування футболістів, офіційних осіб і гостей змагань.

Футбол є універсальною мовою сучасності і потужною об'єднуючою силою, здатною зблизити людей усіх національностей, рас і віросповідань. Це відповідає цінностям та баченню компанії Hyundai. У свою чергу, компанія ТОВ «Хюндай Моторз Україна» прагне йти в авангарді серед операторів автомобільного ринку України. Hyundai Motor Company і ТОВ «Хюндай Моторз Україна» мають спільні погляди на футбол не тільки як вид спорту, але й ідею, здатну об'єднати світ, тому спільними зусиллями намагаються розвивати і підтримувати цей вид спорту.

bogdan.ua

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 14 июня 2024, 06:05 0

17 июня в 16:00 пройдет матч 1-го тура Евро-2024 в немецком Мюнхене

Комментарии