Волынь - Динамо - 1:2

Важка перемога киян + ВИДЕО

Трибуни стадіону «Авангард» вболівальники «Волині» заповнили вщент. Це настроювало на позитив. Але позитив у вболівальників господарів пропав через десять хвилин. «Динамо» відразу заграло впевнено, агресивно та активно. «Волинь» не очікувала такого від гостей і вже на 3-й хвилині провал Гринченка, простріл Данило Сілва в карний майданчик на Ярмоленка, який обробив м'яча та невідпорно пробив у кут від воротаря - 0:1.

«Волинь» була дещо паралізована, чим і скористались гості. На 10-й хвилині знову провалився захист господарів, Мілевський в один дотик розіграв м'яч з Ярмоленком, який з 7 метрів точно пробив у рамку, зробивши дубль.

За хвилину Кварцяний замінив інертного Гринченка на досвідченого Максимюка. Лучани спробували перехватити ініціативу, але динамівці грали впевнено, тримали центр поля. Гра йшла без моментів біля воріт, але на кожному метрі поля точився справжній бій. Ніхто не хотів програвати бодай клаптик поля. На 17-й хвилині за розмови перше попередження отримав Мілевський.

Перед перервою «Волинь» оговталась. Гострі атаки накочувались одна за другою, але захисники «Динамо» вдало діяли на перехопленнях та нівелювали всі небезпечні моменти лучан. На 40-й хвилині матчу Коваль отримав від Дердо гірчичник за затримку часу. Гостей такий перебіг подій та результат влаштовував. Лучани прагнула відквитати бодай один м'яч до перерви, і Павлов з 22-х метрів перевірив Коваля, але той чітко зафіксував м'яч в руках.

Невідомо, які слова знайшов в перерві Кварцяний, але на другий тайм його підопічні вийшли надмотивовані. Динамівці навпаки, після перерви виглядали дещо інертно та розслаблено, далась взнаки гра з «Алкмаром» три дні тому.

«Волинь» повністю прибрала ініціативу, і раз за разом в штрафній киян виникала пожежа. Лучани грали активно, широко, використовуючи фланги. На 52-й хвилині одна з атак привела до кутового, який вдало виконав Пічкур, навісивши на Скобу, і той головою з 5 метрів в притик розстріляв Коваля - 1:2.

Інтрига відновилась, а гра загострилась. «Волинь» пішла вперед без огляду на свої тили, і відчувалося, що захист киян грає на грані своїх можливостей. Волиняни активно грали другим поверхом, де їхні гравці мали перевагу у зрості.

На 59-й хвилині 100-відсоткову можливість зрівняти рахунок в матчі мав Павлов, але після передачі активного Бутка з флангу Євген з п'яти метрів не влучив у рамку.

Хочеться відзначити активність Бутка, який «розривав» свій фланг. На 63-й хвилині на високій швидкості Богдан увійшовши в карний, і впав у бортьбі із захисником «Динамо». Переповнений стадіон і гравці «Волині» вимагали пенальті, але у арбітра Дердо була на цей епізод своя власна думка. Мало того, він ще й дав гірчичник гравцю «Волині» за симуляцію… Прикрий та суперечливий епізод.

Лужний спробував оживити фланги, випустивши замість млявого Сілви Гусєва, але й Олег десь загубився та виглядав мляво.

Волиняни продовжували наступ, та захист гостей відводив загрозу за загрозою. На 87-й хвилині Бутко повинен був зрівнювати рахунок. Богдан вискочив один на один з воротарем, і замість того, щоб відразу пробити, спробував зміститись та перекласти м'яч на іншу ногу. Захисники дивом винесли м'яч на кутовий.

«Волинь» продовжувала нагнітати гру біля карного гостей, та будь що намагалась врятувати матч, йшли атака за атакою, але захисники киян грали просто, іноді навіть на відбій.

Кінець матчу застав господарів в атаці. Суддя зафіксував результат 1:2 на користь «Динамо». Весь стадіон аплодував футболістам «Волині» стоячи. Вони дійсно показали гідну гру та не заслуговували на поразку.

Костянтин ДЕМЧЕНКО

«Волынь» - «Динамо» - 1:2
Луцк. Стадион «Авангард».

«Волынь»: Недилько, Бутко, Шарпар, Гринченко (Максимюк, 12), Скоба, Годованый, Стевич, Параскив, Павлов (Гошкодеря, 80), Майкон (Пичкур, 46), Пищур
«Динамо»: Коваль, Михалик, Каддури, Бетао, Данило Да Силва (Гусев, 75), Хачериди, Алмейда, Вукоевич, Еременко, Ярмоленко, Милевский (Зозуля, 87)
Арбитр: Александр Дердо (Илличевск)
Скоба (51) - Ярмоленко (3, 9)
Параскив (45), Майкон (45), Бутко (71), Стевич (76) - Милевский (18), Коваль (41)

Удары (в створ): 11 (3) - 10 (9)
Угловые: 8 - 3
Оффсайды: 2 - 6

Зрителей: 10.000
Оценка поля: 4
Честная игра: 6,500 - 7,500.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

0:1 Ярмоленко

0:2 Ярмоленко

1:2 Скоба

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 10 мая 2024, 22:37 45

Юниоры донецкого «Шахтера» проиграли киевскому «Динамо» со счетом 1:2

Комментарии