Неманья Тубич сможет сыграть против Севильи

Предыгровую тренировку «Карпаты» провели на базе в Брюховичах

На відміну від домашнього матчу з «Боруссією», перед грою Ліги Європи проти «Севільї» «Карпати» передігрове тренування провели на клубній базі в Брюховичах.
У занятті, яке розпочалося о 17:15, взяло участь 28 гравців, серед яких двоє воротарів - Андрій Тлумак та Віталій Руденко. Разом з футболістами основного складу працювало і кілька гравців молодіжної команди.
Приємно відзначити, що у загальній групі займався і центральний захисник Неманья Тубіч. Нагадаємо, що у суботньому матчі Прем'єр-ліги проти київського «Динамо» сербський легіонер «зелено-білих» після боротьби за м'яч на другому поверсі невдало двічі приземлявся на газон і в результаті отримав ушкодження руки. Саме тому Неманья тренувався з пов'язкою на кисті, але за його словами, він готовий вийти на поле. Однак хто саме вийде проти «Севільї» в центрі оборони у стартовому складі, зрештою, як і на інших позиціях, а хто розпочне гру з лави запасних, Олег Кононов разом з своїми помічниками вирішать ближче до гри.
Настрій у карпатівців і перед тренуванням, і в його процесі, був робочий. Було помітно, що гравці усвідомлюють всю важливість поєдинку з «Севільєю». Адже після поразок у двох перших іграх групового етапу Ліги Європи від «Боруссії» та ПСЖ з андалузцями вкрай необхідно брати очки. Причому бажано одразу три. Проте разом з тим, відчувалося, що у підопічних Олега Кононова, як і в самого керманича, немає зневіри у своїх можливостях. Команда розуміє, що обіграти один з найсильніших клубів Іспанії, країни, яка наразі володіє титулами чемпіонів Європи і світу, завдання не з простих. Однак усвідомлюють «зелено-білі» й те, що непереможних команд не було, не має і ніколи не буде. А на те, що фаворитом у цій зустрічі більшість фахівців вважає «Севілью», карпатівці особливої уваги не звертають. То ж працювали «зелено-білі» з хорошим настроєм, намагаючись якомога краще виконувати завдання тренерського штабу.
Тренування нічим особливим не різнилося від інших передігрових занять: розминка, яка включала в себе невеличкий крос та комплекс загально-розвиваючих вправ; робота у квадратах на утримання м'яча; двосторонка на півполя і відпраювання стандартів та ударів по воротах. Загалом тренування тривало трохи більше однієї години, після чого на гравців чекали відновлюючи процедури, вечеря та відпочинок.
www.fckarpaty.lviv.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 27 апреля 2024, 00:05 16

На украинского вратаря в свое время претендовали «Наполи» и «Ливерпуль»