Олег КОНОНОВ: «Мы сыграем в полную силу»

Тренер львовян хочет доказать, что «Карпаты» достойны играть в Лиге Европы

Перед сьогоднішнім вечірнім тренуванням Олег Кононов дав передматчеву прес-конференцію, у якій взяв участь і хавбек нашої команди Сандро Гурулі.
- У нас на даний момент всі гравці готові до гри, - сказав Олег Георгійович. - Звичайно, ми з нетерпінням чекаємо завтрашнього матчу. Для нас турнір такого рівня є першим за довгий час і нам дуже цікаво у ньому грати. Дуже хочемо зіграти з іменитим та серйозним суперником у повну силу для того, щоб глядачі, які прийдуть на стадіон, не розчарувалися у грі загалом і звичайно у нашій команді.
- У грі ПСЖ чого ви побоюєтеся?
- Абсолютно нічого не боїмося і нічого нас не страшить, і не лише в цьому супернику. Навпаки, ми готуємося перш за все зіграти вдало і я особисто у першу чергу дивлюся на свою команду.
- Що ви можете сказати про «Карпати», які мало знають у Франції?
- Думаю, що після наших матчів з «Галатасараєм» і «Боруссією» про нас дізналися більше, а після завтрашнього дізнаються ще більше. Ми приїхали в Париж, щоб показати найкращий результат і для нас цей матч є дуже важливий. Ми готові довести, що гідні грати в Лізі Європи.
- Ви пройшли кілька раундів, показали хорошу гру проти «Галатасарая» і «Карпатам» не посміхнулася фортуна з «Боруссією». Які ваші нови амбіції?
- Я вже говорив, що ми новачки у Лізі Європи і в нас немає такого досвіду як у «Парі Сен-Жермен», «Севільї», дортмундської «Боруссії». Але з кожною грою ми все більш впевнені в собі, ми вчимося на своїх помилках і хочемо прогресувати. І ті амбіції, які у нас є, ми повинні реалізовувати в кожному матчі. А як ми будемо це робити, покаже гра.
Сандро Гурулі, у кар'єрі якого були виступи і за французький «Ліон», на питання, наскільки для нього буде хвилюючим цей матч і хто буде його підтримувати, відповів так:
- Цей матч буде дуже важливим, адже ПСЖ - легендарная команда, яку я знаю з дитинства. Мене будуть підтримувати моя сім'я та друзі.
Sport.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 21:40 2

Смотрите видеообзор матча 34-го тура Ла Лиги 2023/24

Комментарии