ХАЛК виграє європейський «Гранд Тур»

Українські пейнтболісти виступили на турнірі у Варшаві

Європейська серія пейнтбольного турніру «Гранд Тур» завершилась у Варшаві п'ятим вирішальним етапом змагань. В столиці Польщі в усіх трьох дивізіонах було визначено головних тріумфаторів сезону. Команди з понад десяти країн розіграли три комплекти нагород, і шість медалей із дев'ятьох можливих здобули українські команди.

У дивізіоні «Мастерс» перше місце виборола команда «Українські леви» зі Львова, а друге - київська команда «Халк». Однак за підсумками всього сезону саме спортсмени з «Халку» посіли у генеральній класифікації почесне перше місце і здобули титул найсильнішої команди дивізіону. Друге місце у загальній таблиці в «Українських левів», третє - у австрійської команди «Відень юнайтед».

В дивізіоні «Аматорс» у Польщі перемогла столична команда «Київ Експрес». Це дозволило їм посісти перше місце і в загальному заліку. Учасники команди «Халк ХО» - другий склад команди «Халк» - в Варшаві не змогли стати призерами, але це не завадило нашій команді у загальному заліку посісти друге місце.

Ну а в найпрестижнішому дивізіоні «ПРО» перемогу святкувала російська команда «РЛ Арт-Хаос». Успішно в Польщі виступили «Карпатські ведмеді». Команда з Мукачева посіла друге місце. Бронзові нагороди у команди «Синдікат» з німецького Франкфурту.

Європейський «Гранд Тур» залишився в минулому, а вже за два тижні на наші команди чекають нові захоплюючі поєдинки на черговому етапі Чемпіонату України.

газета «Команда»

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Другие виды | 30 апреля 2024, 07:02 0

Главные новости за 29 апреля на Sport.ua

Комментарии