Сергей КУЧЕРЕНКО: «Взаимопонимание на поле растет»

Новичок «Оболони» настроен весьма оптимистично

Новачок команди Сергій Кучеренко вже привернув увагу вболівальників своїми пострілами по воротах супеників та вже встиг відзначитись голом за «Оболонь».
- Ти приєднався до команди перед початком чемпіонату. Вже обжився в місті та команді?
- Звичайно, вже встиг обжитись. Перевіз сім'ю до Києва, тому в цьому плані все добре. У команді також нема на що нарікати. Коелктив підібрався хороший і комфортно працювати. З кожним днем ми все більше знайомимось, порозуміння на полі росте, тому почуває себе добре.
- У команди був важкий старт, зараз трохи легший календар, а надалі знову важкий відрізок проти претендентів на єврокубки. Як тобі такий календар?
- Почали ми з важкої домашньої нічиєї із «Динамо» 2:2. Напевне і ми самі і всі хто вболіває за команду очікували більшого у наступних матчах, адже у грі із динамівцями всі грали на емоціях та отримали позитивний заряд. Вважаю, що у наступному матчі проти донецького «Металлурга» рахунок аж ніяк не по грі. Ми демонстрували футбол та мали багато моментів. Десь можлив нам тоді ще не вистачало віри у свої сили. Команда у нас нова та молода, тому працюємо над цим постійно. У якійсь мірі це стосується і матчу проти «Ворскли». Не можна було програвати цю гру, маючи такі моменти. Але це футбол, ми отримали уроки та знання, які будемо тепер використовувати в наступних матчах.
- В останньому турі команда таки здобула першу перемогу в чемпіонаті.
- В Запоріжжі гра йшла на рівних курсах і моменти були в обох команд. В другому таймі нам вдалось забити гол, а потім другий і ми відчули впевненість і спокійно вели гру. Прикро, звичайно, було пропустити гол у кінцівці та нервувати до фінального свистка, але головне, що ми перемогли та заробили три очка.
- У першій лізі ти звик багато забивати. В Запоріжжі вдалось відкрити лік своїм голам. Тепер думаєш тобі легше буде?
- Пенальті був важким, оскільки перед ним була довга пауза - гравцю господарів надавали допомогу, а потім пішли дві заміни. Було важко стояти перед м'ячем та чекати. Коли пробивав то побачив, що воротар вже падає в той кут куди хотів пробити і мені вдалось в останню мить послати м'яч по центру воріт.
- Як тобі вдається перехід до футболу рівня Прем'єр-ліги?
- Основна зміна, яку я помітив на собі, це те, що не треба так багато бігати. Тут більш високий клас гравців, м'яч більше тримається у команди. Тут більше тактичної баротьби. Ну і, звичайно, все відбувається на більшій швидкості.
- Також зараз ти граєш на більших стадіонах та перед значно більшою шлядацькою аудиторією.
- Раніше, коли я ще грав у чернігівській «Десні» то на матчі команди приходило по 10-12 тисяч. Приємно, коли є увага до команди та створюється ажіотаж. На «Оболонь АРЕНІ» завжди комфортно грати, адже вболівальники підтримують команду навіть незважаючи на результат. Це завжди додає сил. У Запоріжжі нашим вболівальникам вдавалось перекрикувати місцевих фанатів і ми відчували цю підтримку. Можна тільки сказати, що вони молодці! Дякую їм за таку підтримку.
Sport.ua
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 11:22 4

В Испании сообщают, что именно Андрей выйдет в старте на ответный матч против мюнхенцев

Комментарии