Карпаты – Арсенал. Анонс

Чим завершиться «львівський» дебют Бакалова?

У неділю, 8 серпня, «Карпати» вкотре переключаться зі статусу учасника Ліги Європи до атмосфери поєдинків внутрішніх змагань у Прем'єр-лізі. На стадіоні «Україна» підопічні Олега Кононова прийматимуть столичний «Арсенал», який до Львова вперше в ролі головного тренера привіз ровесник наставника «зелено-білих» Юрій Бакалов.

Після напруженого матчу-відповіді проти грузинського «Зестафоні» випав з обойми Олега Кононова ще один гравець основного складу - захисник Ігор Ощипко, який зазнав важкої травми у Грузії. Під питанням участь у матчі і Сергія Зеньова, який також був достроково замінений у Зестафоні. У Юрія Бакалова лазарет теж великий, адже ще після першого туру його поповнив Сергій Закарлюка, а після третього - Ролан Гусєв.

«Арсенал» вдало стартував у новому сезоні, здобувши дві перемоги, але після цього на своєму полі зазнав дві поразки - від новачка «Севастополя» та чемпіона «Шахтаря». Матчі сусідів по турнірній таблиці завжди викликають підвищений ажіотаж, і львів'яни безумовно намагатимуться здолати канонірів, і зайняти вищу від киян турнірну сходинку.

Новий поєдинок суперників стане 27-м у чемпіонатах України і перевага на боці «Карпат» - 9 перемог, 10 нічиї та 7 перемог «канонірів». Причому, у Львові баланс матчів ще більш красномовніший на користь «зелено-білих»: +5=6-2. Цікаво, що в останніх двох домашніх матчах «Карпат» проти «Арсеналу» львів'яни забивали в ворота суперників по три голи. Востаннє це сталося 13 березня цього року і тоді у складних погодних умовах була зафіксована бойова нічия - 3:3. У львів'ян забивали голи Артем Федецький, Андрій Ткачук, Роша Батиста, у гостей - Флорін Шоава, Максим Шацьких та Євген Шахов.

За «Карпати» та «Арсенал» виступало 14 (!)гравців, серед яких не залишилося жодного в заявках обох суперників. Головний арбітр матчу 30-річний Дмитро Жуков з Донецька провів у чемпіонатах лише 7 ігор, з них 2 поєдинки за участю «Арсенала»: +1=0-1, м'ячі 3-6. А ось поєдинок за участю «Карпат» стане для Жукова прем'єрним.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ зі Львова

Ориентировочные составы:

«Карпаты»: Тлумак - Тубич, Авелар, Милошевич, Федецкий - Годвин, Худобяк, Ткачук - Кополовец, Кожанов, Батиста

«Арсенал»: Рева - Симоненко, Шоавэ, Шершун, Ещенко - Грицай, Богданов, Старгородский, Бартулович - Шацких, Мазилу

Травмы: Голодюк, Ощипко (оба - Карпаты), Гусев, Евсеев, Закарлюка (все - Арсенал)

Дисквалификации: нет

Котировка букмекеров:
Bwin - 1,75- 3,30 - 4,40
William Hill - 4/5 - 21/10 - 31/10

8 августа, воскресенье
«Карпаты» - «Арсенал»
Львов. Стадион «Украина». 19.00
ТВ-трансляция на телеканале Первый национальный
Арбитр: Дмитрий Жуков (Донецк)
Прогноз www.sport.ua - 1:0
Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 13 мая 2024, 08:01 10

Шотландский «Селтик» с 1915 по 1917 год не уступал в 62 поединках подряд

Комментарии