Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 березня 2023, 18:55
5079
0

СК Дніпро-1: «Хочемо перемагати в кожному наступному матчі»

12 березня, «Дніпро» зіграє перший домашній матч другої частини сезону проти «Динамо»

| Оновлено 09 березня 2023, 18:55
5079
0
СК Дніпро-1: «Хочемо перемагати в кожному наступному матчі»

СК «Дніпро-1» входить в другу частину сезону Української Прем’єр-ліги лідером та одним з головних претендентів на титул. В міжсезоння «дніпряни» точково підсилили склад та готові реалізовувати амбітні плани.

9 березня «Дніпро-1» спільно з титульним партнером Parimatch Ukraine провели прес-конференцію, на якій представили зимових новачків клубу та обговорили цілі та перспективи команди.

- Ми намагалися посилити всі позиції та підписати тих футболістів, яких хотів головний тренер команди. Ми намагалися зробити все від нас залежне в цьому напрямку. Сьогодні нам стало набагато важче запрошувати футболістів-іноземців, і не кожен гравець сьогодні готовий їхати в країну, де йде повномасштабна війна. Але загалом наш проєкт є амбіційним та може допомогти гравцям розвиватися у спортивному плані та досягати успіхів, - заявив виконавчий директор СК «Дніпро-1» Андрій Русол.

Головний тренер «дніпрян» Олександр Кучер запевнив, що кожен з новачків стане підсиленням для його команди, та разом вони будуть вирішувати задачі, що сьогодні стоять перед ними.

- Та група гравців, що ми маємо, здатні конкурувати між собою за місце в складі команди та доводити своєю роботою на тренуваннях, що вони гідні виступати в цій команді, - розповів Кучер.

Нагадаємо, що в міжсезоння до команди приєдналися Вілліан Хайнер, Жоао Пеглоу, Рональд Матарріта, Євген Пасіч, Євген Підлепенець, В’ячеслав Танковський, Олександр Каплієнко та Віталій Федорів. Під час пресконференції кожен з гравців отримав особливу футболку від титульного партнера клубу та став другом Parimatch.

- Як відповідальний національний бізнес Parimatch Ukraine продовжує стояти з Україною та українцями, допомагаючи ЗСУ та підтримуючи український спорт. Знаємо, наскільки важливо бачити перемоги своїх на всіх фронтах. Та віримо, що цей рік стане переможним, як для наших партнерів, так і для кожного з нас, - відзначили в Parimatch Ukraine.

Нагадаємо, що в неділю, 12 березня, «Дніпро» зіграє перший домашній матч другої частини сезону проти «Динамо».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.